Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Monday, May 9, 2011

my1st day praktikaL


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT MALAM

apa khabar semua..HL harap sihat waLafiat..HL sini pon sihat sangat2 time update bLogKU ini..tapi just letih sikit La..hehehe..Letih2 pon HL happy jugak..sambiL2 update bLogKU ni, HL sms gak ngan orang tersayang(MYGF)..hehehe..jangan jeLes..

oh ya..HL update bLogKU ni sebab nak share kat korang pengaLaman 1st day HL praktikaL..kaLau korang nak tau, actuaLLy maLam semaLam HL susah sangat mo tidur sebab nerver giLa fikir saL praktikaL nie..macam2 yang bermain kat kepaLa hotak HL..seyesLy,neves giLa babi..mana tak nya..ni La 1st time HL nak berdepan dengan outsider..

tapi..semua yang HL fikirkan maLam semaLam tidak berLaku sama sekaLi...satu pon tak ada yang berLaku..huh..Lega rasanya..hehehe..ok ok...sini HL nak share pic2 yang HL sempat snap time HL kat site tadi..banyak benda HL dapat beLajar dah waLaupon baru sehari keja kat site..lagi satu macam2 yang HL dapat Lihat kat site..HL jumpa ramai orang kat site..macam biasa La..buruh2 indon,bangLa dan vietnam..tapi seyes HL rasa Lawak giLa biLa dengar mamat vietnam cakap meLayu..haram payah giLa nak faham..tapi HL respek jugak kat dia coz tetap try untuk bagi faham HL..yang paLing menyayat hati HL biLa tengok sorang pompuan tua kat site keja sebagai buruh..HL tengok pompuan tue macam lebih tua dari mak HL..HL pon tak Leh nak wat apa..sebab memang itu yang dia nak wat untuk sara hidup dia..waLaupon nampak Luaran HL cooL tapi daLam aty rasa sebak sangat Lihat..ok ok..kat bawah ni pic2 yang HL nak share kat korang semua..


pic mat indon tengah wat plastering (orang sabah biLang paitong)

pic pompuan yang jadi buruk

mat bangLa tengah wat concreting

pandangan bLok 5 dari 1st floor bLok 3
(blok 3 n 5 La yang HL kena jaga)

ok La duLu setakat ni yerk..HL nak gayut duLu ngan gf HL..makLum Lah,free caLL masih berjaLan..rugi kaLau tak guna..hehehe...harap2 entry kaLi ini dapat sambutan yang hangat dari korang semua(jangan Lupa kLik button LIKE k)..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM


3 comments:

ZieL said...

ko praktikal dkt tpt ni? apa jak la keja ko?

Anonymous said...

good nip. very good

HANIFF BIN LAMI said...

zieL : di bukit jeLutong..jd site supervisor...

anonymous : msti ko ni kan joe...thnkz bro..