Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, May 18, 2011

LETIH plus SEDIH


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

1stLy, HL nak mnta maaf sangat2 coz dah Lama tak type entry kat bLogKU nie..HL bz sikit La..tengah praktikaL(rasa macam tak praktikaL jer,macam dah keje betuL2 jer)..apa cerita korang..sihat ka??HL time type entry kaLi ini sihat waLafiat sahaja..just penat sikit jer Lah..maklumLah,over time punya pasaL..tapi HL malas Lah nak crita saL overtime HL nie..baLik2 jer tadi pon dah kena reda hujan..rasa mcm everyday HL baLik kena macam tue..sejak seminggu nie rasa hujan jer trus..nasib baek antibody HL kuat,kaLau tak confirm dah demam..hehehehe..

ok ok..cukup untuk mukadimah..kita start ngan isi kandungan pLak..LETIH??huhuhu..kenapa HL guna tajuk entry nie??HL memang Letih giLe ari nie..xtau La kenapa..maybe sebab ari ni HL baLik keja Lewat sikit La dari ari2 sebeLumnya..berofe ni pLing Lewat HL balik daLam pukuL 8 maLam camtu La..tapi ari ni,HL baLik kuL 10 maLam..huhuhuhu..sungguh Letih sangat2..ni pon HL type entry sebab tak dapat tido..Lagipon HL rindu sangat2 dah nak type entry..makLumLah,dah Lama tak menaip entry..jari pon dah nak keLu dah sikit2 nie(meLawak sikit)..hehehehe..

SEDIH??hurm..HL nak crita pon tak tau nak crita camna..tapi sekarang ni HL memang sedih..sebab tu tak dapat nak tido Lagi ni..tengok La jam kat Lappy HL sekarang dah menunjukkan 1.49 a.m..mesti korang faham jugak kan..HL waLaupon Letih macam mana pon tetap tak Leh tido kaLau daLam keadaan sedih..seyes HL kate..HL dah mencuba tapi percubaan HL gagaL..HL tetap akan terfikir saL kesedihan HL..tapi HL xLeh kongsi La sebab apa HL sedih..minta maaf sangat2..ni haL peribadi HL dan HL tak dapat menceritakan semuanya..rasa cam nak nangis jer..nak nangis kuat2..uuwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

tu jer La HL nak sampaikan kan korang semua..HL pon dah tak da idea nak taip apa dah..apa pon.keadaan HL sekarang nie memang LETIH plus SEDIH..tu jer La yang HL boLeh kongsi dengan korang semua..apa pon..HL harap korang tak bosan dengan entry HL kaLi ini..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM


No comments: