Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Friday, May 6, 2011

3/4/5/6 may 2011 kenangan terindahku..LETIH TAPI PUAS

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT MALAM

apa khabar semuanya..HL harap semuanya sihat sejahtera disamping orang yang tersayang..HL time update bLogKU ni sihat sangat2 dan happy sangat2..mesti korang nak tau kan..napa HL gembira sangat2..tengok entry je pon mesti korang semua dah dapat agak kan apa perasaan HL masa ni..serius..HL memang happy sangat2 sampia tak tau nak gambarkan dengan kata2..

hurm..korang mesti nak tau apa yang jadi kat HL pada tarihk 3/4/5/6 may 2011 ni sampai HL kata tarikh kenangan terindah HL..4 hari berturut2 ni betuL2 hari yang memenatkan HL..4 hari2 berturut2 ni La hari yang paLing memenatkan HL..nak tau kenapa??biar HL terangkan satu persatu k..hehehehehe...=)

3 may 2011 - second paper HL untuk sem nie..ni La hari permuLaan paper berturut2 HL seLama 3hari untuk pertama kaLinya daLam sejarah semenjak HL study kat uitm ..paper HIGH PERFORMANCE CONCRTETE..

4 may 2011 - paper HL yang keempat untuk sem nie..hari kedua untuk paper yang HL kate 3 hari berturut2 nie..paper yang ntah apa2 jak HL merapuh time jawab (LAW)..seyes memang susah bagi HL..tapi bagi student laen tak tau La..mana tak nya..student yang betUL2 stay kat exam haLL tue untuk 3 jam tak sampai 20 orang..dalam dekat 200 student yang duk daLam haLL tu muLa2..tapi maybe sebab paper tu senang sangat bagi dorang,dorang pon kuar awaL La..tak macam HL..duk daLam haLL tue betuL2 3 jam..hehehehe..

5 may 2011 - paper last HL untuk semester nie dan paper akhir jugak untuk paper yang HL kata 3 hari2 berturut2 tue..hurm..memang hari tue La hari yang paLing HL tunggu2..tak sabar giLa nak habiskan paper tue..lepas jak paper tue..HL rasa macam betuL2 dah Lepas dari penderitaan..huhuhu..oh ya..paper Last HL paper MATH..hehehe...nak kate susah..xLa susah sangat..INSYAALLAH..harap2 boLeh dapat A..hehehehe..

6 may 2011 - hari yang paLing HL tidak boLeh Lupakan daLam hidup HL..wat pertama kaLinya HL celebrate birthday orang..dan orang yang paLing bertuah tue adaLah GIRLFRIEND HL sendiri..miss HAZNIZA BINTI JAMAAIN..orang yang HL cintai dan sayangi..tapi seriusLy..HL tidak pernah sama sekaLi celebrate birthday sapa2 sebeLum nie macam nie..korang nak tau apa HL buat??sungguh diluar jangkaan..HL sendiri pon macam tidak percaya apa yang HL sudah buat..sangat LETIH TAPI PUAS SANGAT2..HL masak sendiri untuk celebrate BIRTHDAY gf HL..thnkz sangat2 kat semua member2 HL yang terLibat daLam aktiviti ini..thnkz sangat2 sebab support HL untuk semua ini..jasa korang semua HL amat hargai..LOVE U ALL..kat bawah2 nie HL seLitkat pic2 time celebrate birthday gf HL k..korang teka La kat mana location ini..hehehehe..seLamat mencuba..


thnkz so much semua...


skami,faris,aizad,saufi

nazri dan ayub

dari kiri : CLARE,FARIS,AMIR



LOVE U SAYANG (HAZNIZA)


tuLah saat2 paLing menggebirakan HL..thnkz so much kepada semua yang teLah terLibat..kepada MYSAYANG...LOVE U SO MUCH..NI JEW YANG ABANG MAMPU BAGI..kepada member2 semua (FARIS SAUFI TAUFIK CLARE AYUB AMIR AIZAD NAZRI PIROT SKAMI) thankz sangat2 coz memeriahkan acara..

ok La duLu untuk setakat ini k..HL nak gayut duLu ngan gf HL nie..maklum La..free caLL kan..hehehe..jangan jeLes..anyway..thnkz kepada korang semua yang baca bLogKU ini..harap2 korang semua suka dengan entry baru HL nie..dan HL harap2 sangat komen2 dari korang..thnkz aLL..LOVE U ALL..

sekian terima kasih
SAYONARA..
SALAM..

6 comments:

Fitri Karim said...

bukit cherakah ke bai?

gila, bila nak masakkan untuk aku pulak? haha

HANIFF BIN LAMI said...

giLa??aLa..sory La..ndak jmput ko..tak bLh jnji La fit..hehehehe

hanisahhamid said...

ABANG ! say HAPPY BELATED BIRTHDAY too kakak ipar ! taw taw! jangan lupa :)

HANIFF BIN LAMI said...

ok ok..dia say "thankz...doakan kebahagiaan kitorg k"..hehehe

[sutera kasih] said...

eeeee sweetnya!!!bertuah gf mu dpt bf mcm awk :) jarang2 bah lelaki mau publish n ceta psl gf dlm blog..sweet korang ni :)

HANIFF BIN LAMI said...

hehehehehehe.....
biasa2 je La awk...ni La 1st time HL clbrate bezday gf HL...hehehe..rasa puas sgt2 wlaupon ltih