Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, May 18, 2011

LETIH plus SEDIH


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

1stLy, HL nak mnta maaf sangat2 coz dah Lama tak type entry kat bLogKU nie..HL bz sikit La..tengah praktikaL(rasa macam tak praktikaL jer,macam dah keje betuL2 jer)..apa cerita korang..sihat ka??HL time type entry kaLi ini sihat waLafiat sahaja..just penat sikit jer Lah..maklumLah,over time punya pasaL..tapi HL malas Lah nak crita saL overtime HL nie..baLik2 jer tadi pon dah kena reda hujan..rasa mcm everyday HL baLik kena macam tue..sejak seminggu nie rasa hujan jer trus..nasib baek antibody HL kuat,kaLau tak confirm dah demam..hehehehe..

ok ok..cukup untuk mukadimah..kita start ngan isi kandungan pLak..LETIH??huhuhu..kenapa HL guna tajuk entry nie??HL memang Letih giLe ari nie..xtau La kenapa..maybe sebab ari ni HL baLik keja Lewat sikit La dari ari2 sebeLumnya..berofe ni pLing Lewat HL balik daLam pukuL 8 maLam camtu La..tapi ari ni,HL baLik kuL 10 maLam..huhuhuhu..sungguh Letih sangat2..ni pon HL type entry sebab tak dapat tido..Lagipon HL rindu sangat2 dah nak type entry..makLumLah,dah Lama tak menaip entry..jari pon dah nak keLu dah sikit2 nie(meLawak sikit)..hehehehe..

SEDIH??hurm..HL nak crita pon tak tau nak crita camna..tapi sekarang ni HL memang sedih..sebab tu tak dapat nak tido Lagi ni..tengok La jam kat Lappy HL sekarang dah menunjukkan 1.49 a.m..mesti korang faham jugak kan..HL waLaupon Letih macam mana pon tetap tak Leh tido kaLau daLam keadaan sedih..seyes HL kate..HL dah mencuba tapi percubaan HL gagaL..HL tetap akan terfikir saL kesedihan HL..tapi HL xLeh kongsi La sebab apa HL sedih..minta maaf sangat2..ni haL peribadi HL dan HL tak dapat menceritakan semuanya..rasa cam nak nangis jer..nak nangis kuat2..uuwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

tu jer La HL nak sampaikan kan korang semua..HL pon dah tak da idea nak taip apa dah..apa pon.keadaan HL sekarang nie memang LETIH plus SEDIH..tu jer La yang HL boLeh kongsi dengan korang semua..apa pon..HL harap korang tak bosan dengan entry HL kaLi ini..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM


Monday, May 9, 2011

my1st day praktikaL


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT MALAM

apa khabar semua..HL harap sihat waLafiat..HL sini pon sihat sangat2 time update bLogKU ini..tapi just letih sikit La..hehehe..Letih2 pon HL happy jugak..sambiL2 update bLogKU ni, HL sms gak ngan orang tersayang(MYGF)..hehehe..jangan jeLes..

oh ya..HL update bLogKU ni sebab nak share kat korang pengaLaman 1st day HL praktikaL..kaLau korang nak tau, actuaLLy maLam semaLam HL susah sangat mo tidur sebab nerver giLa fikir saL praktikaL nie..macam2 yang bermain kat kepaLa hotak HL..seyesLy,neves giLa babi..mana tak nya..ni La 1st time HL nak berdepan dengan outsider..

tapi..semua yang HL fikirkan maLam semaLam tidak berLaku sama sekaLi...satu pon tak ada yang berLaku..huh..Lega rasanya..hehehe..ok ok...sini HL nak share pic2 yang HL sempat snap time HL kat site tadi..banyak benda HL dapat beLajar dah waLaupon baru sehari keja kat site..lagi satu macam2 yang HL dapat Lihat kat site..HL jumpa ramai orang kat site..macam biasa La..buruh2 indon,bangLa dan vietnam..tapi seyes HL rasa Lawak giLa biLa dengar mamat vietnam cakap meLayu..haram payah giLa nak faham..tapi HL respek jugak kat dia coz tetap try untuk bagi faham HL..yang paLing menyayat hati HL biLa tengok sorang pompuan tua kat site keja sebagai buruh..HL tengok pompuan tue macam lebih tua dari mak HL..HL pon tak Leh nak wat apa..sebab memang itu yang dia nak wat untuk sara hidup dia..waLaupon nampak Luaran HL cooL tapi daLam aty rasa sebak sangat Lihat..ok ok..kat bawah ni pic2 yang HL nak share kat korang semua..


pic mat indon tengah wat plastering (orang sabah biLang paitong)

pic pompuan yang jadi buruk

mat bangLa tengah wat concreting

pandangan bLok 5 dari 1st floor bLok 3
(blok 3 n 5 La yang HL kena jaga)

ok La duLu setakat ni yerk..HL nak gayut duLu ngan gf HL..makLum Lah,free caLL masih berjaLan..rugi kaLau tak guna..hehehe...harap2 entry kaLi ini dapat sambutan yang hangat dari korang semua(jangan Lupa kLik button LIKE k)..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM


Friday, May 6, 2011

3/4/5/6 may 2011 kenangan terindahku..LETIH TAPI PUAS

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT MALAM

apa khabar semuanya..HL harap semuanya sihat sejahtera disamping orang yang tersayang..HL time update bLogKU ni sihat sangat2 dan happy sangat2..mesti korang nak tau kan..napa HL gembira sangat2..tengok entry je pon mesti korang semua dah dapat agak kan apa perasaan HL masa ni..serius..HL memang happy sangat2 sampia tak tau nak gambarkan dengan kata2..

hurm..korang mesti nak tau apa yang jadi kat HL pada tarihk 3/4/5/6 may 2011 ni sampai HL kata tarikh kenangan terindah HL..4 hari berturut2 ni betuL2 hari yang memenatkan HL..4 hari2 berturut2 ni La hari yang paLing memenatkan HL..nak tau kenapa??biar HL terangkan satu persatu k..hehehehehe...=)

3 may 2011 - second paper HL untuk sem nie..ni La hari permuLaan paper berturut2 HL seLama 3hari untuk pertama kaLinya daLam sejarah semenjak HL study kat uitm ..paper HIGH PERFORMANCE CONCRTETE..

4 may 2011 - paper HL yang keempat untuk sem nie..hari kedua untuk paper yang HL kate 3 hari berturut2 nie..paper yang ntah apa2 jak HL merapuh time jawab (LAW)..seyes memang susah bagi HL..tapi bagi student laen tak tau La..mana tak nya..student yang betUL2 stay kat exam haLL tue untuk 3 jam tak sampai 20 orang..dalam dekat 200 student yang duk daLam haLL tu muLa2..tapi maybe sebab paper tu senang sangat bagi dorang,dorang pon kuar awaL La..tak macam HL..duk daLam haLL tue betuL2 3 jam..hehehehe..

5 may 2011 - paper last HL untuk semester nie dan paper akhir jugak untuk paper yang HL kata 3 hari2 berturut2 tue..hurm..memang hari tue La hari yang paLing HL tunggu2..tak sabar giLa nak habiskan paper tue..lepas jak paper tue..HL rasa macam betuL2 dah Lepas dari penderitaan..huhuhu..oh ya..paper Last HL paper MATH..hehehe...nak kate susah..xLa susah sangat..INSYAALLAH..harap2 boLeh dapat A..hehehehe..

6 may 2011 - hari yang paLing HL tidak boLeh Lupakan daLam hidup HL..wat pertama kaLinya HL celebrate birthday orang..dan orang yang paLing bertuah tue adaLah GIRLFRIEND HL sendiri..miss HAZNIZA BINTI JAMAAIN..orang yang HL cintai dan sayangi..tapi seriusLy..HL tidak pernah sama sekaLi celebrate birthday sapa2 sebeLum nie macam nie..korang nak tau apa HL buat??sungguh diluar jangkaan..HL sendiri pon macam tidak percaya apa yang HL sudah buat..sangat LETIH TAPI PUAS SANGAT2..HL masak sendiri untuk celebrate BIRTHDAY gf HL..thnkz sangat2 kat semua member2 HL yang terLibat daLam aktiviti ini..thnkz sangat2 sebab support HL untuk semua ini..jasa korang semua HL amat hargai..LOVE U ALL..kat bawah2 nie HL seLitkat pic2 time celebrate birthday gf HL k..korang teka La kat mana location ini..hehehehe..seLamat mencuba..


thnkz so much semua...


skami,faris,aizad,saufi

nazri dan ayub

dari kiri : CLARE,FARIS,AMIR



LOVE U SAYANG (HAZNIZA)


tuLah saat2 paLing menggebirakan HL..thnkz so much kepada semua yang teLah terLibat..kepada MYSAYANG...LOVE U SO MUCH..NI JEW YANG ABANG MAMPU BAGI..kepada member2 semua (FARIS SAUFI TAUFIK CLARE AYUB AMIR AIZAD NAZRI PIROT SKAMI) thankz sangat2 coz memeriahkan acara..

ok La duLu untuk setakat ini k..HL nak gayut duLu ngan gf HL nie..maklum La..free caLL kan..hehehe..jangan jeLes..anyway..thnkz kepada korang semua yang baca bLogKU ini..harap2 korang semua suka dengan entry baru HL nie..dan HL harap2 sangat komen2 dari korang..thnkz aLL..LOVE U ALL..

sekian terima kasih
SAYONARA..
SALAM..