Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Sunday, April 24, 2011

"UNTITLE"


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

apa khabar semua..HL harap semua sihat walafiat..HL pon sihat sangat2..just penat sikit La sebab siang tadi seharian berjaLan pegi mid valley ngan member2 mytawau(anakperantau)..kitaorang pegi tengok wayang cerita thailand..memang best La cerita dia..ndak sia2 tengok..oh ya..sebeLum HL meneruskan HL punya entry kaLi ini..HL nak minta maaf sangat2 kat korang semua mengenai entry sebeLum nie..time HL update tue,HL betuL2 tension(sory xleh cerita lebih2)..HL just nak minta maaf kaLau2 korang semua tidak suka HL update entry seperti itu..sory ya ya ya..kaLau korang sygkan HL,tolong La maafkan HL k..hehehe..sebab HL sayang sangat2 kat korang semua..

ok ok..perenggan ke2 ni HL nak cerita saL entry kaLi ini(perenggan 1 intro)hehe..mesti korang peLik kan.."untitle"..mesti korang peLik kan..sebenarnya..tu jaLan seLamat untuk ketiadaan idea untuk tajuk entry kaLi ini..sebab tu La HL letak tajuk seLamat tue..kaLau korang semua nak tau..hari ini hari last HL untuk update bLog dan jenguk bLog HL..start esok..HL nak fokus study untuk finaL exam HL..seperti yang HL dah bagitau kat entry2 sebeLum nie..macam mana payahnya HL nak menghadapi exam day semester nie..so..HL nak kuatkan azam kaLi ini HL nak betuL2 fokus(harap2 boLeh)..

apa Lagi ya nak taip??huhuhuhu...HL tiba2 hiLang idea pLak nak taip apa dah..kenapa tiba2 nie??huhuhuhu..wahai ilham datang La..jangan La Lari dari HL..tadi before start entry mcm banyak jew nak taip..tapi..dah menaip hiLang pLak dari kepaLa hotak HL..addeiii..payahnya kaLau mcm nie..apa pon..sekaLi Lagi HL minta toLong doakan HL dapat wat yang terbaek untuk exam kaLi ini..doa kaLian HL amat2 hargai..sebab tanpa kaLian sapa Lah HL..

k La duLu wat entry kaLi ini k..HL dah betuL2 xda idea nie..kepaLa pon dah berat nie..terasa dah tarikan dari bantaL macam magnet nak tarik besi..tapi mata memang tak Leh tido..nak tunggu mysyg habis wat keja dia duLu baru tido sama2..cian sangat2 kat mysyg sebab banyak Lagi keja dia kena wat coz nak hantar esok..(xpa xpa syg..abg ada temankan syg wat keja syg k)..HL jiwang kejap k..bukan apa..rindu sangat2 kat mysyg..huhuhuhu..hehehe...k La duLu k..HL nak labuhkan tirai entry kaLi ini duLu k..after abis exam HL datang kembaLi k..nantikan kemuncuLan entry2 baru HL Lepas exam HL abis k..sory sangat2 kaLau terpaksa wat korang semua tertunggu2..k...lastly..terima La saLam syg dari HL untuk korang semua..muah....

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

No comments: