Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Monday, April 18, 2011

RINDUNYA..

-ASSALAMUALAIKUM-
-selamat petang-

..seperti biasa..
..1st thing that HL will ask..
..apa khabar semua..
..harap semua sihat..
..HL sihat sangat2 time update bLogKU ni..
..tengah kenyang Lagi..
..baru jer baLik dari makan kat kedai mamak..
..aaarrrrrrkkkkkkhhh..
..kan dah sendawa..
..ALHAMDULILAH..
..kenyang pon..
..korang semua dah makan beLom??
kaLua beLom g La makan..
..HL nak bLanja tapi..
..HL pon tengah kering nie..

..RINDUNYA..
..ehem2..
..mesti korang semua tertanya2 kan..
..apa yang HL rindu tue..
..actually..
..HL rindu sangat kat bLogKU nie..
..dah Lama HL tak jenguk..
..cian kat dia..
..tapi nak wat camna kan..
..HL bukan sengaja tak nak jenguk..
..tapi..
..HL busy sangat2 kebelakangan nie..
..kaLau nak cerita sampai esok tak abis..
..Lagi satu..
..HL pon rindu sangat kat korang semua..
..yang setia baca bLogKu ini..
..hehehehehehe..
..harap2 korang semua happy ngan kembalinya HL..

..korang nak tau tak..
..HL sebenarnya bosan sangat sekarang nie..
..tidak tau nak wat pa..
..korang ada suggestion ka..
..apa patut HL buat..
..nak study tapi mood study x datang Lagi La..
..padahaL..
..exam HL dah nak start dah..
..huhuhuhuhu..
..oh ya..
..cakap saL exam nie..
..HL betuL2 sakit time exam kaLi nie..
..mana tak nya..
..paper direct 3 ari berturut..
..mampos..
..tak tau La camna nak harungi hari2 exam tue..
..just berserah jer..
..harap2 HL mampu laluinya..
..korang jangan lupa doakan HL..
..kaLau boLeh..
..HL nak dapat dekan sem nie..
..hehehehe..

..k La duLu..
..HL pon xda idea nak taip apa..
..apa pon..
..jangan marah kat HL coz lama tak update bLogKU nie ekk..
..HL betuL2 sibuk..
..sory sangat2 k..


..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

No comments: