Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, April 20, 2011

camna nak dapat mood study nie!!!!

ASSALAMUALAIKUM
seLamat pagi

apa khabar semua..HL harap semuanya daLam keadaan sihat waLafiat hendaknya disamping orang2 yang tersayang..(ceh ayat2 skema duLu2 time zaman sKoLa rendah wat karangan surat tidak rasmi)..hehehehehe..jam dekat LaPPy HL sekarang menunjukkan puKuL 11.15 a.m..haa..mesti korang semua terkejut kan..HL update bLog pagi2 camnie kan..ni Lah 1st time HL update bLogKu time pagi2 camnie..satu keunikan kan..hehehehe..unik La sangat..

actuaLLy..mood update bLogKu pagi2 macam ni sebab ngada2..tengok entry pon dah tau..sebenarnya nak study La konon tapi mood nak study tu btuL2 xnak muncuL..tue La datang idea nak update bLogKu nie..Lagipon nak wat keLainan sikit..asyik update bLog tengah2 maLam buta jer kan..so, kaLi ni nak wat keLainan sikit,boLeh kan..harap2 korang semua tak kisah(jangan lupa kLik button Like kat bawah entry ni k)hehehehe..

hurm..apa Lagi nak taip yer..haa..nak minta petua sikit kat korang semua boLeh tak??macam mana nak dapat mood untuk study ni yer..HL amat2 memerLukan petua korang..bukan apa..finaL exam dah menjeLang tiba..satu apa Lagi HL tak study..kaLau nak harap yang beLajar daLam keLas memang haram banyak dah Lupa La..so,kena study untuk refresh baLik apa yang dibeLajar time keLas..makLumLah..HL ni bukannya budak bijak banyak..HL ni budak bijak sikit jer..hehehehehe..

oh ya..cakap saL exam nie..korang nak tau tak..jaduaL exam HL kaLi ini betuL2 macam haram..mana taknya..paper direct 3 hari berturut-turut..mampos camnie..dah La paper tough2 semua..ntah macam maNa La HL nak wat nanti..korang tOLong bantu HL pLiz..toLong La..bagi petua macam mana nak ngarat miss "mood study nie"..dan satu Lagi..toLong doakan HL supaya dapat wat exam kaLi ni dengan baek k..kaLau boLeh sem ni HL nak dapat dekan..ni La 2nd last HL kat uitm s.aLam..harap2 HL dapat La dean list untuk sem nie..seLama HL study di uitm sekaLi pon HL tidak pernah merasa dean List..sem ni HL betUL2 teringin..

k La duLu...HL dah xda idea nk taip dah..setakat ini duLu entry HL k..harap2 korang semua suka ngan entry HL kaLi ini..dan jangan lupa kLik button Like kat bawah entry nie k..(kaLau suka La)..harap2 semua suka..hehehe..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

No comments: