Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Thursday, April 28, 2011

1st paper today.


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

daLam keceriaan pagi JUMAAT yang penuh keberkatan HL menaip entry ringkas untuk korang semua yang HL sayangi..apa khabar semua..harap2 sihat sejahtera semua..entry kaLi ini ringkas jew..ari ini 29/04/2011 adalah 1st paper HL untuk finaL exam semester nie..disini HL ingin meminta maaf kepada korang semua sekiranya daLam masa perkenaLan kita semua meLaLui bLogKU ini HL pernah menyinggung perasaan korang dengan entry2 HL..HL xda niat pon..apapon..HL harap korang semua dapat memaafkan HL dan mendoakan HL dapat menjawab dengan tenang untuk paper 1st HL ari nie..

ok La..setakat ini duLu entry HL buat kaLi ini..sambut La saLam sayang HL untuk korang semua..HL sayang sangat2 kat korang semua..LOVE U ALL...MUAH..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM



Sunday, April 24, 2011

"UNTITLE"


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

apa khabar semua..HL harap semua sihat walafiat..HL pon sihat sangat2..just penat sikit La sebab siang tadi seharian berjaLan pegi mid valley ngan member2 mytawau(anakperantau)..kitaorang pegi tengok wayang cerita thailand..memang best La cerita dia..ndak sia2 tengok..oh ya..sebeLum HL meneruskan HL punya entry kaLi ini..HL nak minta maaf sangat2 kat korang semua mengenai entry sebeLum nie..time HL update tue,HL betuL2 tension(sory xleh cerita lebih2)..HL just nak minta maaf kaLau2 korang semua tidak suka HL update entry seperti itu..sory ya ya ya..kaLau korang sygkan HL,tolong La maafkan HL k..hehehe..sebab HL sayang sangat2 kat korang semua..

ok ok..perenggan ke2 ni HL nak cerita saL entry kaLi ini(perenggan 1 intro)hehe..mesti korang peLik kan.."untitle"..mesti korang peLik kan..sebenarnya..tu jaLan seLamat untuk ketiadaan idea untuk tajuk entry kaLi ini..sebab tu La HL letak tajuk seLamat tue..kaLau korang semua nak tau..hari ini hari last HL untuk update bLog dan jenguk bLog HL..start esok..HL nak fokus study untuk finaL exam HL..seperti yang HL dah bagitau kat entry2 sebeLum nie..macam mana payahnya HL nak menghadapi exam day semester nie..so..HL nak kuatkan azam kaLi ini HL nak betuL2 fokus(harap2 boLeh)..

apa Lagi ya nak taip??huhuhuhu...HL tiba2 hiLang idea pLak nak taip apa dah..kenapa tiba2 nie??huhuhuhu..wahai ilham datang La..jangan La Lari dari HL..tadi before start entry mcm banyak jew nak taip..tapi..dah menaip hiLang pLak dari kepaLa hotak HL..addeiii..payahnya kaLau mcm nie..apa pon..sekaLi Lagi HL minta toLong doakan HL dapat wat yang terbaek untuk exam kaLi ini..doa kaLian HL amat2 hargai..sebab tanpa kaLian sapa Lah HL..

k La duLu wat entry kaLi ini k..HL dah betuL2 xda idea nie..kepaLa pon dah berat nie..terasa dah tarikan dari bantaL macam magnet nak tarik besi..tapi mata memang tak Leh tido..nak tunggu mysyg habis wat keja dia duLu baru tido sama2..cian sangat2 kat mysyg sebab banyak Lagi keja dia kena wat coz nak hantar esok..(xpa xpa syg..abg ada temankan syg wat keja syg k)..HL jiwang kejap k..bukan apa..rindu sangat2 kat mysyg..huhuhuhu..hehehe...k La duLu k..HL nak labuhkan tirai entry kaLi ini duLu k..after abis exam HL datang kembaLi k..nantikan kemuncuLan entry2 baru HL Lepas exam HL abis k..sory sangat2 kaLau terpaksa wat korang semua tertunggu2..k...lastly..terima La saLam syg dari HL untuk korang semua..muah....

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

Friday, April 22, 2011

migrin + tension

ASSALAMUALAIKUM
selamat pagi




direct to the point..mood HL masa taip entry nie memang macam haram..HL betuL2 tension..kaLi ini memang teruk giLa BABY..kepaLa tengah migrin ditambah dengan probLem yang cam hanjing..serius memang siaL La..HL betuL2 tidak tahan..nak jew tumbuk muka dia..celaka betuL La..kaLau ada depan mata memang nak je HL tumbuk tang hidung..biar patah hidung tue..

S**L..B**oH..C*La*a..semua La ko ambiL..HL bagi ko Free2..xyah bayar..bodoh........k Lah duLu..next time jumpa Lagi..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM


Wednesday, April 20, 2011

camna nak dapat mood study nie!!!!

ASSALAMUALAIKUM
seLamat pagi

apa khabar semua..HL harap semuanya daLam keadaan sihat waLafiat hendaknya disamping orang2 yang tersayang..(ceh ayat2 skema duLu2 time zaman sKoLa rendah wat karangan surat tidak rasmi)..hehehehehe..jam dekat LaPPy HL sekarang menunjukkan puKuL 11.15 a.m..haa..mesti korang semua terkejut kan..HL update bLog pagi2 camnie kan..ni Lah 1st time HL update bLogKu time pagi2 camnie..satu keunikan kan..hehehehe..unik La sangat..

actuaLLy..mood update bLogKu pagi2 macam ni sebab ngada2..tengok entry pon dah tau..sebenarnya nak study La konon tapi mood nak study tu btuL2 xnak muncuL..tue La datang idea nak update bLogKu nie..Lagipon nak wat keLainan sikit..asyik update bLog tengah2 maLam buta jer kan..so, kaLi ni nak wat keLainan sikit,boLeh kan..harap2 korang semua tak kisah(jangan lupa kLik button Like kat bawah entry ni k)hehehehe..

hurm..apa Lagi nak taip yer..haa..nak minta petua sikit kat korang semua boLeh tak??macam mana nak dapat mood untuk study ni yer..HL amat2 memerLukan petua korang..bukan apa..finaL exam dah menjeLang tiba..satu apa Lagi HL tak study..kaLau nak harap yang beLajar daLam keLas memang haram banyak dah Lupa La..so,kena study untuk refresh baLik apa yang dibeLajar time keLas..makLumLah..HL ni bukannya budak bijak banyak..HL ni budak bijak sikit jer..hehehehehe..

oh ya..cakap saL exam nie..korang nak tau tak..jaduaL exam HL kaLi ini betuL2 macam haram..mana taknya..paper direct 3 hari berturut-turut..mampos camnie..dah La paper tough2 semua..ntah macam maNa La HL nak wat nanti..korang tOLong bantu HL pLiz..toLong La..bagi petua macam mana nak ngarat miss "mood study nie"..dan satu Lagi..toLong doakan HL supaya dapat wat exam kaLi ni dengan baek k..kaLau boLeh sem ni HL nak dapat dekan..ni La 2nd last HL kat uitm s.aLam..harap2 HL dapat La dean list untuk sem nie..seLama HL study di uitm sekaLi pon HL tidak pernah merasa dean List..sem ni HL betUL2 teringin..

k La duLu...HL dah xda idea nk taip dah..setakat ini duLu entry HL k..harap2 korang semua suka ngan entry HL kaLi ini..dan jangan lupa kLik button Like kat bawah entry nie k..(kaLau suka La)..harap2 semua suka..hehehe..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

Monday, April 18, 2011

RINDUNYA..

-ASSALAMUALAIKUM-
-selamat petang-

..seperti biasa..
..1st thing that HL will ask..
..apa khabar semua..
..harap semua sihat..
..HL sihat sangat2 time update bLogKU ni..
..tengah kenyang Lagi..
..baru jer baLik dari makan kat kedai mamak..
..aaarrrrrrkkkkkkhhh..
..kan dah sendawa..
..ALHAMDULILAH..
..kenyang pon..
..korang semua dah makan beLom??
kaLua beLom g La makan..
..HL nak bLanja tapi..
..HL pon tengah kering nie..

..RINDUNYA..
..ehem2..
..mesti korang semua tertanya2 kan..
..apa yang HL rindu tue..
..actually..
..HL rindu sangat kat bLogKU nie..
..dah Lama HL tak jenguk..
..cian kat dia..
..tapi nak wat camna kan..
..HL bukan sengaja tak nak jenguk..
..tapi..
..HL busy sangat2 kebelakangan nie..
..kaLau nak cerita sampai esok tak abis..
..Lagi satu..
..HL pon rindu sangat kat korang semua..
..yang setia baca bLogKu ini..
..hehehehehehe..
..harap2 korang semua happy ngan kembalinya HL..

..korang nak tau tak..
..HL sebenarnya bosan sangat sekarang nie..
..tidak tau nak wat pa..
..korang ada suggestion ka..
..apa patut HL buat..
..nak study tapi mood study x datang Lagi La..
..padahaL..
..exam HL dah nak start dah..
..huhuhuhuhu..
..oh ya..
..cakap saL exam nie..
..HL betuL2 sakit time exam kaLi nie..
..mana tak nya..
..paper direct 3 ari berturut..
..mampos..
..tak tau La camna nak harungi hari2 exam tue..
..just berserah jer..
..harap2 HL mampu laluinya..
..korang jangan lupa doakan HL..
..kaLau boLeh..
..HL nak dapat dekan sem nie..
..hehehehe..

..k La duLu..
..HL pon xda idea nak taip apa..
..apa pon..
..jangan marah kat HL coz lama tak update bLogKU nie ekk..
..HL betuL2 sibuk..
..sory sangat2 k..


..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-