Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, March 23, 2011

tiada idea nak tuLis apa..

-ASSALAMUALAIKUM-
-selamat malam-

..apa khabar semua..
..harap semua sihat..
..sebenanrnya hari ni HL tak ada idea nak update blog..
..tapi..
..bro junaidi ada pesan kat HL..
..dia pesan cmnie..
..Jangan biarkan blog sunyi..
..nanti reader lari..
..sebab tu La HL update jer bLog HL nie..
..biarpon HL tak ada idea nak wat entry2 yang best..
..just nak supaya bLog HL ni tak sunyi..
..HL tak nak korang semua Lari..
..sebab tanpa korang semua..
..bLog HL tak meriah..
..HL tak nak korang semua Lari..
..kaLau korang Lari..
..tak ada siapa nak baca dan komen entry2 HL..
..apapon..
..kat sini jugak HL nak say thnkz sangat2 kat korang semua..
..tanpa korang sapa La HL..

..k La..
..HL nak undur diri duLu..
..sebenarnya..
..esok HL ada oraL test..
..untuk subjek bahasa jepun..
..so..
..harap2 korang doa2kanLah HL tak nerves esok k..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

1 comment:

Junaidiey said...

Berikan yang terbaik untuk pembaca blog anda.. :)

jalan2 ke blog orang lain untuk cari idea... insyaAllah.. ketemu jua nanti..