Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Sunday, March 13, 2011

Nak tuKar jadi HL..boLeh??

..ASSAKAMUALAIKUM..
..selamat pentang..

..apa kabar semua..
..ok ka??
..HL harap semua sihat disamping orang tersayang..
..hari ini HL baru dapat idea nak update entry..
..Lagipon HL busy dengan FYP..
..makLumLah..
..dah Last2 semester ni kan..
..memang seLaLu busy dah..

..entry kaLi ini..
..maybe tak berapa menarik..
..tengok tajuk pon dah tau kan..
..sebenanrnya kaLau korang perasan..
..cara HL gunakan kata perantaraan daLam bLog ni..
..HL dah ubah dari guna kan aku kepada HL..
..kunun nak buat keLainan La..
..hehehehehehehe..

..apapon harap korang semua boLeh terima dengan hati terbuka..
..makLumLah..
..kaLau guna HL rasa Lagi sopan dan manja..
..faham2 jeLa..
..HL ni kan manje orangnye..
..KaLau tak pecaye tanye mak dan awek HL..
..dorang je tau betapa manjanya HL..
..Tp..
..HL manja dengan orang2 tertentu jer..
..bukan manja dengan semua orang k..
..hehehehehe..

..setakat ini jer duLu Lah entry HL..
..insyaALLAH..
..HL datang Lagi dengan entry yang menarik..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

3 comments:

hana said...

aku tukar HL???
mmg macam manje pn..
blog hana still agi gune 'aku'..
x salah kn???
=D

dina darwina said...

hehehehe..comel HL

HANIFF BIN LAMI said...

hana : thnkz for the comment..apa2 pon kite blh gune...mengikut keselesaan..HL ni pon daLam tempoh percubaan Lg nie..hehhee

dina : comeL???hehehe..thnkz..