Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Sunday, March 13, 2011

HL tukar Lagu bLog


..ASSALAMUALAIKUM..
..selamat petang..

..HL tukar Lagu bLog..
..yeah..
..tu La tajuk entry HL kaLi ni..
..kaLau korang semua perasan Lah..

..before ni kan HL guna Lagu indon...
..so..
..kaLi ni HL nak guna Lagu mat saLLeh Lah pLak..
..boLeh kan..
..HL bukan bosan dengan Lagu yang before ni..
..tapi..
..HL nak try Lagu ni pLak..
..Lagipon Lagu kat bLog HL yang before ni dah Lame..
..harap korang semua boLeh terima La pembaharuan ini..
..ceh..
..macam besar sangat pLak pembaharuan ni kan..

..oh ya..
..ni La brother hensem yang nyanyi Lagu ni..
..tak La hensem sangat..
..tapi..
..meLetop siot..
..seluruh dunia kenaL dia..
..kalau korang nak like FB dia pon boLeh..
..just klik --->>> NEYO

..K La duLu untuk kaLi ini..
..HL nak undurkan diri duLu..
..nak tido..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

No comments: