Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, March 16, 2011

HL aDa HeaDeR BaRu.....


-ASSALAMUALAIKUM-
-selamat maLam-

..apa khabar semua..
..diharap semua sihat waLafiat..
..sebab HL pon sentiasa sihat..
..waLaupun..
..sebenarnya dada HL injured sikit..
..sikit jer..
..korang jangan La risau k..
..HL boLeh Lawan Lagi sakit tue..
..HL ni kuat (ceh,poyo pLak)..
..hehehehehe..

..ok ok..
..entry kaLi HL nak hebohkan satu rahsiah..
..korang nak tau tak??
..rahsia ni HL sorang je yang tau..
..xder sorang pon yang tau meLaenkan HL sorang..
..jeng jeng jeng..
..mesti korang suma tertanya-tanya kan..
..hehehehehehehehehehe..
..nak tau tak..
..nak tau tak..
..yang sebenarnya..
..rahsia tue adaLaH..
..seperti daLam title entry tue La..
..HL nak hebohkan kat semua orang yang HL ada HeaDeR BaRu..
..waLaupon simple,tapi HL puas aty..
..makLum Lah..
..HL ni kan orang yang simpLe..
..dan..
..HL memang suka benda-benda yang simpLe but nice..
..bagi HL..
..header HL ni very simpLe but nice..
..tak tau La puLak apa pendapat korang..
..HL tau semua benda daLam dunia ini mesti ada yang suka ada yang tak suka..
..so..
..bagi siapa-siapa yang tidak sukakan header bLog HL ni..
..harap korang tak kutuk depan-depan HL k..
..and..
..HL minta maaf atas kekurangan header tersebut..

..cakap pasaL header nie..
..header ni sebenanrnya HL edit guna photoshop..
..HL ni tak La terer daLam edit mengedit nie..
..tapi kaLau HL tidak cuba..
..sampai biLa HL tak kan pandai..
..dan..
..ini Lah hasiL yang HL boLeh banggakan..
..1st time edit terus jadikan Header bLog..

..oh ya..
..Lagi satu..
..HL nak bagitau kat korang semua..
..HL dah ada tema untuk bLog HL ini..
..tema bLog HL seperti yang tertera kat header bLog HL tue..
*CoReTaN KHaYaLan DaN iGauaN SeMaLaM*
..ok tak tema tue..
..hehehehehe..
..Letih jugak kepaLa otak HL nak fikir saL tema tue..
..ok La duLu untuk entry kaLi ini k..
..HL harap korang semua suka dengan header baru HL ini..
..kat bawah ni HL ada Letak pic header bLog HL..
..korang tengok La..
..kaLau nak tengok dengan Lebih JeLas..
..korang kLik kat anak panah kat skrin korang tue..
..tepi kiri bawah sekaLi tue..


..ok La duLu..
..HL pon dah ngantuk nie..
..esok HL ada keLas jepun..
..HL undur diri duLu k..
..sebeLum tue..
..jangan Lupa komen HL punya header baru k..
..HL amat-amat hargai..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

No comments: