Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Monday, March 14, 2011

bLogKu ada pembaharuan Lagi


..ASSALAMUALAIKUM..
..seLamat maLam..

..seperti biasa..
..HL nak tanya khabar korang semua.
.
..harap2 korang sihat La yer..
..pembaharuan??
..yeah, itu La tajuk entry HL kaLi ini..
..hahahahaha..
..ntah apa2 jer HL ni kan..
..pembaharuan La sangat..
..tapi serius..
..bLog HL dah ada pembaharuan Lagi..
..baru jer petang tadi pembaharuan Lagu bL
og..
..kaLi ini apa puLak La pembaharuannya kan..
..jeng jeng jeng..
..ceh..
..wat2 suspen pLak..
..padahaL tak suspen Langsung..
..sebenarnya..
..HL maLas nak taip apa pembaharuan kaLi i
ni..
..boLeh tak HL yang tanya korang apa pembaharuan blog HL..
..of coz korang tahu kaLau korang tengok betuL2 bLog HL nie..
..kira HL nak wat teka teki kat korang La
nie..
..boLeh tak..
..boLeh La bha ya..
..ceh..terkeluar sudah bahasa sabah HL..

..k La duLu untuk entry kaLi ini..
..harap2 korang dapat La kenaLpasti pembaharuan bLog HL kali ini..
..HL pon dah ngantuk dah nie..
..esok keLas pagi Lagi..
..and..
..keLas tue kitorang tak boLeh datang Lewat..
..kaLau Lewat..
..ada La habuannya..
(faham2 jer Lah)
..dah dah..
..KEKASIH HATI HL pon dah caLL suh tido..
..kang payah nak bangun esok..
..jumpa Lagi daLam entry akan datang..

ni La yang sempat HL tunjuk

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

2 comments:

lunarwolf said...

..tahniah..ahahah..nice blog~ :)

HANIFF BIN LAMI said...

thnkz awk..
HL amat hargai pujina awk..
awk punya bLog pon cntik jgk..