Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Saturday, March 5, 2011

aKu j0in *Contest sweet couple yang paling cool n comel*


ASSALAMUALAIKUM..
SELAMAT MALAM..

..apa khabar semua..
..maLam ni aku tidak mau taip banyak-banyak..
..sebab entry bLogKU kaLi nie berkaitan contest yg aku join..
..thnkz so much to mylovely fren FARKAZ coz invite aku join contest nie..
..di sini juga aku nak invite korang yang berminat join contest nie..
..senang je caranya..
..meh sini rapat-rapat..
..ambik pen dan paper..
..tuLis satu persatu..
..hehehe..
..ok ok cara dia mcm nie..
..senang jer..
..ikut apa yg aku buat nie k..


1) korang kena foLLow bLog nie --->>blog dekcik nyer..

2) buat satu entry pasaL contest nie

3) upload banner nie kt bawah nie dan jangan Lupa letak link contest ni skaLi





4) upload pic korang..mesti pic couple ekk..lelaki pompuan..kLu bLh yg sopan-sopan je tapi yang penting cute n nice..jangan lupe letak ayat mase 2 korang dekat mana dan perasaan time tue.

*TIME NI KAT MID CELEBRATE MYBEZDAY YG KE 21*
KENANGAN YANG PALING INDAH KERANA 1ST MYBEZDAY KENA CELEBRATE OLEH MYGIRLFREIND (LOVE U SO MUCH HAZNIZA)


..mcm tue je..
..kan senang..
..mudah dan ringkas..
..jom ramai-ramai join this contest..
..k La..
..tu je untuk kaLi ini..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-


6 comments:

Dekcik said...

thanks join..
nice pix..
gud luck yer..

FurBall said...

good luck2..jejeje

HANIFF BIN LAMI said...

organizer: thnkz coz sudi trima penyertaan..hehehehe

furbaLL : thnkz bro...suke2 je..

lunarwolf said...

..suweeett!!..ahahahaha

HANIFF BIN LAMI said...

thnzk awk..
HL hargai sgt2..

Dekcik said...

keputusan tuk contest dekcik telah diumumkan..tq 4 join..