Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, March 23, 2011

tiada idea nak tuLis apa..

-ASSALAMUALAIKUM-
-selamat malam-

..apa khabar semua..
..harap semua sihat..
..sebenanrnya hari ni HL tak ada idea nak update blog..
..tapi..
..bro junaidi ada pesan kat HL..
..dia pesan cmnie..
..Jangan biarkan blog sunyi..
..nanti reader lari..
..sebab tu La HL update jer bLog HL nie..
..biarpon HL tak ada idea nak wat entry2 yang best..
..just nak supaya bLog HL ni tak sunyi..
..HL tak nak korang semua Lari..
..sebab tanpa korang semua..
..bLog HL tak meriah..
..HL tak nak korang semua Lari..
..kaLau korang Lari..
..tak ada siapa nak baca dan komen entry2 HL..
..apapon..
..kat sini jugak HL nak say thnkz sangat2 kat korang semua..
..tanpa korang sapa La HL..

..k La..
..HL nak undur diri duLu..
..sebenarnya..
..esok HL ada oraL test..
..untuk subjek bahasa jepun..
..so..
..harap2 korang doa2kanLah HL tak nerves esok k..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

Wednesday, March 16, 2011

HL aDa HeaDeR BaRu.....


-ASSALAMUALAIKUM-
-selamat maLam-

..apa khabar semua..
..diharap semua sihat waLafiat..
..sebab HL pon sentiasa sihat..
..waLaupun..
..sebenarnya dada HL injured sikit..
..sikit jer..
..korang jangan La risau k..
..HL boLeh Lawan Lagi sakit tue..
..HL ni kuat (ceh,poyo pLak)..
..hehehehehe..

..ok ok..
..entry kaLi HL nak hebohkan satu rahsiah..
..korang nak tau tak??
..rahsia ni HL sorang je yang tau..
..xder sorang pon yang tau meLaenkan HL sorang..
..jeng jeng jeng..
..mesti korang suma tertanya-tanya kan..
..hehehehehehehehehehe..
..nak tau tak..
..nak tau tak..
..yang sebenarnya..
..rahsia tue adaLaH..
..seperti daLam title entry tue La..
..HL nak hebohkan kat semua orang yang HL ada HeaDeR BaRu..
..waLaupon simple,tapi HL puas aty..
..makLum Lah..
..HL ni kan orang yang simpLe..
..dan..
..HL memang suka benda-benda yang simpLe but nice..
..bagi HL..
..header HL ni very simpLe but nice..
..tak tau La puLak apa pendapat korang..
..HL tau semua benda daLam dunia ini mesti ada yang suka ada yang tak suka..
..so..
..bagi siapa-siapa yang tidak sukakan header bLog HL ni..
..harap korang tak kutuk depan-depan HL k..
..and..
..HL minta maaf atas kekurangan header tersebut..

..cakap pasaL header nie..
..header ni sebenanrnya HL edit guna photoshop..
..HL ni tak La terer daLam edit mengedit nie..
..tapi kaLau HL tidak cuba..
..sampai biLa HL tak kan pandai..
..dan..
..ini Lah hasiL yang HL boLeh banggakan..
..1st time edit terus jadikan Header bLog..

..oh ya..
..Lagi satu..
..HL nak bagitau kat korang semua..
..HL dah ada tema untuk bLog HL ini..
..tema bLog HL seperti yang tertera kat header bLog HL tue..
*CoReTaN KHaYaLan DaN iGauaN SeMaLaM*
..ok tak tema tue..
..hehehehehe..
..Letih jugak kepaLa otak HL nak fikir saL tema tue..
..ok La duLu untuk entry kaLi ini k..
..HL harap korang semua suka dengan header baru HL ini..
..kat bawah ni HL ada Letak pic header bLog HL..
..korang tengok La..
..kaLau nak tengok dengan Lebih JeLas..
..korang kLik kat anak panah kat skrin korang tue..
..tepi kiri bawah sekaLi tue..


..ok La duLu..
..HL pon dah ngantuk nie..
..esok HL ada keLas jepun..
..HL undur diri duLu k..
..sebeLum tue..
..jangan Lupa komen HL punya header baru k..
..HL amat-amat hargai..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

Monday, March 14, 2011

bLogKu ada pembaharuan Lagi


..ASSALAMUALAIKUM..
..seLamat maLam..

..seperti biasa..
..HL nak tanya khabar korang semua.
.
..harap2 korang sihat La yer..
..pembaharuan??
..yeah, itu La tajuk entry HL kaLi ini..
..hahahahaha..
..ntah apa2 jer HL ni kan..
..pembaharuan La sangat..
..tapi serius..
..bLog HL dah ada pembaharuan Lagi..
..baru jer petang tadi pembaharuan Lagu bL
og..
..kaLi ini apa puLak La pembaharuannya kan..
..jeng jeng jeng..
..ceh..
..wat2 suspen pLak..
..padahaL tak suspen Langsung..
..sebenarnya..
..HL maLas nak taip apa pembaharuan kaLi i
ni..
..boLeh tak HL yang tanya korang apa pembaharuan blog HL..
..of coz korang tahu kaLau korang tengok betuL2 bLog HL nie..
..kira HL nak wat teka teki kat korang La
nie..
..boLeh tak..
..boLeh La bha ya..
..ceh..terkeluar sudah bahasa sabah HL..

..k La duLu untuk entry kaLi ini..
..harap2 korang dapat La kenaLpasti pembaharuan bLog HL kali ini..
..HL pon dah ngantuk dah nie..
..esok keLas pagi Lagi..
..and..
..keLas tue kitorang tak boLeh datang Lewat..
..kaLau Lewat..
..ada La habuannya..
(faham2 jer Lah)
..dah dah..
..KEKASIH HATI HL pon dah caLL suh tido..
..kang payah nak bangun esok..
..jumpa Lagi daLam entry akan datang..

ni La yang sempat HL tunjuk

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

Sunday, March 13, 2011

HL tukar Lagu bLog


..ASSALAMUALAIKUM..
..selamat petang..

..HL tukar Lagu bLog..
..yeah..
..tu La tajuk entry HL kaLi ni..
..kaLau korang semua perasan Lah..

..before ni kan HL guna Lagu indon...
..so..
..kaLi ni HL nak guna Lagu mat saLLeh Lah pLak..
..boLeh kan..
..HL bukan bosan dengan Lagu yang before ni..
..tapi..
..HL nak try Lagu ni pLak..
..Lagipon Lagu kat bLog HL yang before ni dah Lame..
..harap korang semua boLeh terima La pembaharuan ini..
..ceh..
..macam besar sangat pLak pembaharuan ni kan..

..oh ya..
..ni La brother hensem yang nyanyi Lagu ni..
..tak La hensem sangat..
..tapi..
..meLetop siot..
..seluruh dunia kenaL dia..
..kalau korang nak like FB dia pon boLeh..
..just klik --->>> NEYO

..K La duLu untuk kaLi ini..
..HL nak undurkan diri duLu..
..nak tido..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

Nak tuKar jadi HL..boLeh??

..ASSAKAMUALAIKUM..
..selamat pentang..

..apa kabar semua..
..ok ka??
..HL harap semua sihat disamping orang tersayang..
..hari ini HL baru dapat idea nak update entry..
..Lagipon HL busy dengan FYP..
..makLumLah..
..dah Last2 semester ni kan..
..memang seLaLu busy dah..

..entry kaLi ini..
..maybe tak berapa menarik..
..tengok tajuk pon dah tau kan..
..sebenanrnya kaLau korang perasan..
..cara HL gunakan kata perantaraan daLam bLog ni..
..HL dah ubah dari guna kan aku kepada HL..
..kunun nak buat keLainan La..
..hehehehehehehe..

..apapon harap korang semua boLeh terima dengan hati terbuka..
..makLumLah..
..kaLau guna HL rasa Lagi sopan dan manja..
..faham2 jeLa..
..HL ni kan manje orangnye..
..KaLau tak pecaye tanye mak dan awek HL..
..dorang je tau betapa manjanya HL..
..Tp..
..HL manja dengan orang2 tertentu jer..
..bukan manja dengan semua orang k..
..hehehehehe..

..setakat ini jer duLu Lah entry HL..
..insyaALLAH..
..HL datang Lagi dengan entry yang menarik..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-

Saturday, March 5, 2011

aKu j0in *Contest sweet couple yang paling cool n comel*


ASSALAMUALAIKUM..
SELAMAT MALAM..

..apa khabar semua..
..maLam ni aku tidak mau taip banyak-banyak..
..sebab entry bLogKU kaLi nie berkaitan contest yg aku join..
..thnkz so much to mylovely fren FARKAZ coz invite aku join contest nie..
..di sini juga aku nak invite korang yang berminat join contest nie..
..senang je caranya..
..meh sini rapat-rapat..
..ambik pen dan paper..
..tuLis satu persatu..
..hehehe..
..ok ok cara dia mcm nie..
..senang jer..
..ikut apa yg aku buat nie k..


1) korang kena foLLow bLog nie --->>blog dekcik nyer..

2) buat satu entry pasaL contest nie

3) upload banner nie kt bawah nie dan jangan Lupa letak link contest ni skaLi





4) upload pic korang..mesti pic couple ekk..lelaki pompuan..kLu bLh yg sopan-sopan je tapi yang penting cute n nice..jangan lupe letak ayat mase 2 korang dekat mana dan perasaan time tue.

*TIME NI KAT MID CELEBRATE MYBEZDAY YG KE 21*
KENANGAN YANG PALING INDAH KERANA 1ST MYBEZDAY KENA CELEBRATE OLEH MYGIRLFREIND (LOVE U SO MUCH HAZNIZA)


..mcm tue je..
..kan senang..
..mudah dan ringkas..
..jom ramai-ramai join this contest..
..k La..
..tu je untuk kaLi ini..

..sekian terima kasih..
-SAYONARA-
-SALAM-