Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Tuesday, January 11, 2011

1st Teraikan taHun 2011

saLam..

kerinduan diri aku ini pd blogku tidak dpt ku gambarkan..
akhirnya aku dpt mengupdate blog utk thun bru nie..
biarpon sdh terlambat..
aku ingin berteriak di sini..
SELAMAT TAHUN BARU..

sebernanya..
aku tiada idea utk entry aku nie..
just suka2 menaip apa ya terlintas di kepala hotak aku..
aku just ingin melepaskan kerinduan pada blogku..
blog yg tiada apa2 haLa tuju..
hanya ingin meLepaskan apa yg ingin aku Lepaskan..

tahun 2010 byk memberi aku pengaLaman yg cukup berharga..
tahun 2012 adaLah tahun yg sgt menggembirakan aku..
1stLy..
aku sudah sampai 22 tahun..
aku bersyukur sangat kerana ALLAH teLah meminjamkan aku usia untuk mengihur udara segar di muka buminya yg sungguh indah ini..
2ndLy..
aku gembira kerana dapat beraya ngan famiLy aku buat kaLi pertama selepas 3 tahun aku tidak beraya bersama mereka..
kenangan yg cukup indah dan tak dapat aku Lupakan sampai bila..
3rdLy..
usia perhubungan aku dengan MYLOVE sdh mencapai setahun..
biarpon bru setahun..
tapi aku sungguh bahagia dengan kehadirannya daLam hidupku..
4thLy..
aku happy sgt dapat ramai kawan baru daLam chatgroup mytawau..
thnkz sangat2 kepada suma yg sudi jd kawan aku..

aku dah tiada idea nak type dah..
sktakt ni jak dulu aku punya entry kaLi ini..
kita jumpa d next entry k..

bye..
n
saLam..