Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Monday, August 2, 2010

Dah la PEnat...diLayan mCm ni pLaK..




salam
selamat malam

before aku start membebel pasal entry aku kali nie
aku nk mnta maaf sgt2 klu wat sapa2 terasa ngan entry nie
aku xda niat pon mo buat sapa2 terasa
tpi
aku just nk luahkan apa yg aku rasa
hari ni mmg hari yg memenatkan
aku btul2 letih
klaz aku start pkul 12.30 tgh hari smpai kul 10 malam
patutnya klaz aku start pkul 10.30 tpi klaz dR. Zakiah cancel miggu nie
dpt la aku bngn lmbat sikit
tapi yg meletihkan aku, klaz math la
straight dr pkul 6 petang smpai 10 mlm
huhu
dah la lecturer cakap london terus
pening woo
aku rasa apa yg dia ajar 4jam straight td
10% jak mungkin masuk dlam kepala hotak aku
aku pon rsau jgk ni
harap2 jgn la aku failed sbjek nie wat kali ke2
tak sggup dah ambik klaz smpai 4jam straight
mcm nk mmpos je
mmg letih gile gile vavi la
dah la mcm nie penat
kena layan mcm nie plak
sungguh terasa
tpi xpa
myb aku jgk salah coz slalu wat dia marah ke ape ke
aku rasa mmg ptut ko aku dlayan mcm nie
coz
aku ni layak ke nk kena layan mcm raja kan
sapa la aku nie
cuma hamba ALLAH yg sgt kerdil d sisinya
but aku bersyukur sgt coz ada jgk yg meyanangi diriku ini
thnkz sgt2 kepada suma

k la
aku pon pnt sgt ari nie
cukup setakat nie jak la aku mencarut dulu
skali lg aku mnta maaf sgt2 klu2 aku ada menyinggung perasaan sesiapa dalam entry nie
sory sgt2
k
aku nk rehat dulu nie
jap lg nk g maen ftsal
wish me luck k

sayonara
salam



No comments: