Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Friday, July 30, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST : bezday 21st KU

Salam dan Selamat Malam semua...

First, aku nk bertrima ksh kat AREN....
thnkz to him coz lawat blog aku dan tgglkn pesanan kt blog aku...
dgn perasaan ingin tau yg membuak-buak tntg arin nie aku pon try la usha blog dak AREN nie..
time tgh2 kusyuk baca entry budak nie..
tiba2..
aku pon tertngk sesuatu yg best kt entry dia..
entry psl contest nie...
mcm menarik je aku tgk..
so, aku pon nk try la....
so..
aku msuk contest nie pon bkn utk menang tpi just nk meluaskn pergaulan aku ngan otai2 blogger2 yg msuk contest nie jgk...
mklumla..aku ni kan bru lg..

actually,
pic nie disnap time bezday aku yg ke21..
time ni la time yg paling bahagia coz myPERMAISURI wat suprise untuk celebrate mybezday
thnkz so much mybucuk..
hehehehe



tajuk foto : bezday 21st KU
model telefon bimbit : sony ericsson K800i

slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana
pertama kali saya masuk blog ini saya sudah menerima pesanan dari MR.google yg memberi keterujaan kepada saya untuk lebih mengenali blog yang banyak entry-entry menarik yang
berbunyi seperti ini

5 orang rakan yang kujemput:



PESANAN RINGKAS >>>>
saya @ bL0gGeR hiNgUSaN mengikuti contest nie bukan utk menang
tapi,
untuk menramaikan mmber2 blogger...
tapi klu menang, aku bersyukur sangat..
apapon thankz sangat2 kepada pihak penganjur yg sudi menerima penyertaan saya buat pertama kalinya..
k..thnkz to all of u

sayonara...
salam..





No comments: