Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Thursday, July 29, 2010

blogku berwajah baru

salam dan semalat subuh semua....
before aku start ngan entry aku,
aku ingin meluahkan perasaan bersyukur aku kepada ALLAH s.w.t
kerana dengan keizinanNYA aku masih lagi dipinjamkan nyawa untuk aku meneruskan kehidupan ini dan dengan ini juga aku masih lagi diberi peluang untuk mencarut@menaip@mengarut dalam blog kesayanganku ini..
ALHAMDULILLAH....syukur sangat-sangat..

pada pagi subuh jumaat yang sangat mulia ini,
disebabkan aku masih tidak boleh melelapkan mata untuk menempuhi liku-liku mimpi-mimpi yang terindah, tiba-tiba hati aku tergerak untuk meninjau blog kesayanganku..
tak tau kenapa tiba-tiba hati kecil hamba ALLAH yang bernama HANIFF BIN LAMI mengatakan seumpama ini.. "apa sudah jadi ngan blog aku ya..lama gilak sudah aku ndak buka nie...
mo tinguk la...mana la tau boleh buat perubahan baru...bagi tambah smart lagi...kan bagus...hehehehe" (hehehehe tu yang penting)

setelah hati kecil hamba ALLAH tadi berkata sedemikian maka tergerak la jari jemari yang menyentuh keyboad laptop acer model 4920 yang tidak begitu cantik untuk 'mengclose atau mengsignout FB yg sgt boring pada ketika ini'...lepas je out dari FB tadi trus jari jemari tadi menaip apa yang patut untuk buka blog ini..lepas jak buka terus sign in..heheheheheheh...

lama jugak aku renung blog aku nie...ada lebih kurang 5 hingga 10 minit jugak la...lepas jak renung-renung, tiba-tiba keluar pulak idea yg tidak begitu bernas mungkin (tapi sangant bernas bagi aku) untuk aku start mengedit apa yang patut dalam blog aku nie..macam2 jugak la aku buat..contohnya...jeng jeng jeng,..
malas la aku mo taip..penat sudah jariku nie..korang tengaok la sendiri..apa perubahan yang ada dalam blog aku yang lama dan apa yang ada dalam blog aku yang baru..ehhh,tapi xpa..aku bagitau salah satu yang baru yang aku buat dalam blog nie..
aku tukar gambar dan background...
hehehehe

apa-apa pon aku bangga sebab berjaya mengedit blog aku kepada yg lebih menarik (kot2 la sebab bagi aku lagi menarik dari yang dulu)hehehehe..

ok la dulu wat masa nie..
next time aku update lagi blog aku ekk..
siapa-siapa yang baca blog aku nie rajin la komen entry k..
kalau tak suka just klik kat 'benci"
kalu suka just klik kat "sayang"
dan kalau tersangat suka just klik kat "cinta"

sekian saja entry budak hingusan dalam berbloger ini..
harap2 next time aku dapat idea yg lagi menarik untuk dikongsi ngan korang suma..
salam sayang dari bloger hingusan...HANIFF BIN LAMI..

sayonara...
salam..

No comments: