Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Saturday, July 31, 2010

MoDuL Oh M0DuL

salam dan selamat petang semua
selamat bertemu kembali

aku rasa entry aku kali ni kurang menarik la
bukan apa
aku sebenarnya penat sgt coz bru blik dr modul PPKP(modul bikin panas)
kt kampus kesayanganku(kunun2)
bayangkn la
aku bangun pagi kul 6.30 a.m
bangun2 je nk mandi tpi air kt toilet ape bukan maen slow
apa tak
dlm masa yang sama 3 bilik air sedang beroperasi menerima kunjungan bdk2 rumah aku
yg berebut2 nk mandi awl
kunun2 nak g awl la
mklum la modul tu start kan pkul 8(kunun2)
alik2 pkul 9 jgk bru start
tension je dtg awal
nasib baek la ceramah tue best
dia punya penceramah mmg terbaek la
mulut dia PPEEERRRGGGGHH...
mmg terbaek la
xda lapisan ozon langsung
suma maen lepas je
tu la yg wat aku tak tertido time ceramah tue

2nd part of modul tue plak LDK
1st2 tue mmg borink gak la
tp
sebab borink sgt aku terpaksa la menjoinkan diri dlm LDK tue
supaya hilang jugak la keboringan ketahapan gabaman
ada satu game tue aku mmg suka
actually, aku tdk terlibat game tue
sbb tu la aku sempat rakam video nie
tpi bg aku game tu la yg pling aku suka dlm byk2 game td

video


huhuhu
ok la dulu setakat nie
aku dah ngantuk
mataku ni pon lagu bebenor dah
seyes aku tak tahan dah..
apa pon thnkz to u all k..
jumpa lg kt laen entry


sayonara
salam










Friday, July 30, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST : bezday 21st KU

Salam dan Selamat Malam semua...

First, aku nk bertrima ksh kat AREN....
thnkz to him coz lawat blog aku dan tgglkn pesanan kt blog aku...
dgn perasaan ingin tau yg membuak-buak tntg arin nie aku pon try la usha blog dak AREN nie..
time tgh2 kusyuk baca entry budak nie..
tiba2..
aku pon tertngk sesuatu yg best kt entry dia..
entry psl contest nie...
mcm menarik je aku tgk..
so, aku pon nk try la....
so..
aku msuk contest nie pon bkn utk menang tpi just nk meluaskn pergaulan aku ngan otai2 blogger2 yg msuk contest nie jgk...
mklumla..aku ni kan bru lg..

actually,
pic nie disnap time bezday aku yg ke21..
time ni la time yg paling bahagia coz myPERMAISURI wat suprise untuk celebrate mybezday
thnkz so much mybucuk..
hehehehe



tajuk foto : bezday 21st KU
model telefon bimbit : sony ericsson K800i

slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana
pertama kali saya masuk blog ini saya sudah menerima pesanan dari MR.google yg memberi keterujaan kepada saya untuk lebih mengenali blog yang banyak entry-entry menarik yang
berbunyi seperti ini

5 orang rakan yang kujemput:



PESANAN RINGKAS >>>>
saya @ bL0gGeR hiNgUSaN mengikuti contest nie bukan utk menang
tapi,
untuk menramaikan mmber2 blogger...
tapi klu menang, aku bersyukur sangat..
apapon thankz sangat2 kepada pihak penganjur yg sudi menerima penyertaan saya buat pertama kalinya..
k..thnkz to all of u

sayonara...
salam..





betul ka??

salam dan selamat petang semua....

















i'm back..
hehehehehehehe...

mesti korang semua terkejut dgn entry aku kali nie kan..
mesti korang semua tertanya-tanya apa yang aku maksudkan ka...??
betul ka??

jak tue..
nak wat gimik sikit..
hehehe...

before aku start..
nak tanya sikit..
ada tak lagu keluar kalau korang buka blogKU nie..???

actually,
aku nak minta pendapat korang semua..
betul ka LAGU kat blog aku ni bising sangat..
betul ka boleh wat orang terkejut...
betul ka boleh want telinga korang bingit..
betul ka??
aku ada dapat pandangan yang mengatakan lagu2 mcm nie tak sesuai letak kat blog..
betul ka??
kalau korang prihatin tolong la suggest lagu2 yang sesuai untuk blogKU ni.
sape2 yang minat lagu nie blh la dgr kt blog aku ...
atau g link nie..
boleh tengok video clip skali...

ok....
aku harap ada la orang2 yang prihatin terhadap blogKU nie..
k..
thnkz to all..

ok la wat kali nii...
jumpa lagi kat next entry k..
bye semua..


sayonara..
salam..

Thursday, July 29, 2010

blogku berwajah baru

salam dan semalat subuh semua....
before aku start ngan entry aku,
aku ingin meluahkan perasaan bersyukur aku kepada ALLAH s.w.t
kerana dengan keizinanNYA aku masih lagi dipinjamkan nyawa untuk aku meneruskan kehidupan ini dan dengan ini juga aku masih lagi diberi peluang untuk mencarut@menaip@mengarut dalam blog kesayanganku ini..
ALHAMDULILLAH....syukur sangat-sangat..

pada pagi subuh jumaat yang sangat mulia ini,
disebabkan aku masih tidak boleh melelapkan mata untuk menempuhi liku-liku mimpi-mimpi yang terindah, tiba-tiba hati aku tergerak untuk meninjau blog kesayanganku..
tak tau kenapa tiba-tiba hati kecil hamba ALLAH yang bernama HANIFF BIN LAMI mengatakan seumpama ini.. "apa sudah jadi ngan blog aku ya..lama gilak sudah aku ndak buka nie...
mo tinguk la...mana la tau boleh buat perubahan baru...bagi tambah smart lagi...kan bagus...hehehehe" (hehehehe tu yang penting)

setelah hati kecil hamba ALLAH tadi berkata sedemikian maka tergerak la jari jemari yang menyentuh keyboad laptop acer model 4920 yang tidak begitu cantik untuk 'mengclose atau mengsignout FB yg sgt boring pada ketika ini'...lepas je out dari FB tadi trus jari jemari tadi menaip apa yang patut untuk buka blog ini..lepas jak buka terus sign in..heheheheheheh...

lama jugak aku renung blog aku nie...ada lebih kurang 5 hingga 10 minit jugak la...lepas jak renung-renung, tiba-tiba keluar pulak idea yg tidak begitu bernas mungkin (tapi sangant bernas bagi aku) untuk aku start mengedit apa yang patut dalam blog aku nie..macam2 jugak la aku buat..contohnya...jeng jeng jeng,..
malas la aku mo taip..penat sudah jariku nie..korang tengaok la sendiri..apa perubahan yang ada dalam blog aku yang lama dan apa yang ada dalam blog aku yang baru..ehhh,tapi xpa..aku bagitau salah satu yang baru yang aku buat dalam blog nie..
aku tukar gambar dan background...
hehehehe

apa-apa pon aku bangga sebab berjaya mengedit blog aku kepada yg lebih menarik (kot2 la sebab bagi aku lagi menarik dari yang dulu)hehehehe..

ok la dulu wat masa nie..
next time aku update lagi blog aku ekk..
siapa-siapa yang baca blog aku nie rajin la komen entry k..
kalau tak suka just klik kat 'benci"
kalu suka just klik kat "sayang"
dan kalau tersangat suka just klik kat "cinta"

sekian saja entry budak hingusan dalam berbloger ini..
harap2 next time aku dapat idea yg lagi menarik untuk dikongsi ngan korang suma..
salam sayang dari bloger hingusan...HANIFF BIN LAMI..

sayonara...
salam..

Thursday, July 8, 2010

kesedihanku

salam suma...

firstly..
apa yg ptt aku buat lg utk membahagiakn org yg kusyg..
knapa aku tak dpt bg kebahagian kepada org yg kusyg...
adakah aku ni teruk sgt..
adakah aku ni hina sgt..
adakah aku ni bodoh sgt...

knpa suma yg aku buat tak blh bg kepuasan..
knpa ada saja yg tak btul aku buat..
knpa aku slalu wat org skit aty..
knpa aku slalu wat org benci aku..

knapa
knapa..
knapa..