Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, June 23, 2010

terigin nk blajar maen rollerblade

salam..

sebelum aku membebel psl tjuk entry aku kali nie..
aku nak bgtau korang yg short cos aku dah abis..
td bru je abis final..
lega rasanya...
paper td tue pon blh jgk la..
harap2 dpt la tolong bg naek poiter aku yg mcm haram skrg nie..
bkn apa..
tkut klu2 aku grad nnti pointer tak cukup 3..
degree pon mcm 'teda-teda' klu below 3poiter..
dah2..
aku xnk bebel pnjang psl bnda nie..


aku mo start bebel psl entry aku plak..
korang rasa senang tak nk blajar maen "rollerblade"...
aku teringin sgt nk blajar maen..
sape yg terer mai la trunkn ilmu kt aku...
jgn la kedekut ilmu...
kan dalam islam ilmu yg bermanfaat akan kekal smpai bila2..
biarpon kita dah xde dlm dunia ni lg..
hehehehe..
(buat2 tau psl agama plak)..

tpi aku plik la..
nape aku tiba2 jak ni mo maen rollerblade..
mmber aku ckp..
klu terer maen rollerblade msti terer gak maen ice-skating..
nk nk nk...
aku nk terer 2 2..
aku msti try..
jom r suma..
ramai2 maen rollerblade..
msti syok kan..

erm....
xde idea dah la nk mencarut..
k la dulu..
next time aku mencarut lg k..
salam suma..

No comments: