Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Sunday, November 8, 2009

21??dewasa kah aku??

salam sume..

tpat kul 12.01 td aku dah mencecah 21 thun..
aku sungguh happy kerana ari nie adalah ari pling bermkna dalam hidup aku..
ye la..
knpa tak,..
aku kan dah mncapai 21 thun..
tu mnndakan aku dah dewasa..
tpi aku konfius la...
aku dewasa dr segi ape ekk..
adakah dr segi
paras rupa??
pemikiran??
huhuhu...
aku pon tak tau nk ckp..
hahaha...

tpi yg bestnye..
bila umur dah 21 nie..
aku lg sronok la..
mana taknya...
bila ckp je umur bwh 21
byk bende yg aku terhalang nk wat...
skrg aku dah tak ragu2 dah nk msuk clubbng..
kan dah 21 thun..
takyah nk tkut2 dah..
takyah nk gune2 kabel dah bile nk msuk..
hahahaha...
(poyo je lebih)

oh ya..
lupe plak aku nk say thnkz kat sume yg wish bezday kat aku..
yg bestnye...
org yg awl wish bezday kat aku ialah org yg aku "SANGAT SAYANGI N CINTAI"
LOVE U SO MUCH SYG>>
biarpon xde hadiah tpi aku ckup happy ble ade org yg igt bezday aku...
berikut adalah 3 senarai nama terawal yg terawal wish bezday sebaek saja tpt kul 12.01 td:
1) Hasniza binti Jamaain. (CINTAKU)
2) Amy (excinta monyetku)
3) Intan(excintaku monyetku time skul dulu).
lpas tue brula kwn2 aku yg wish kat aku..
apa pon..
thnkz sume...

tpi utk pengetahuan la kan..
yg 3 nie tlah didahuluai oleh org yg termamat ku SAYANGI n CINTAI..
that is MY PARENTS..
thnkz mum
thnkz dad..
dorang wish lg awal
b4 kul 12 lg dorang dah wish
dorang ckp wish awal2 coz tkut tertido..
hehehehe..
ape pon..
thankz so much.
LOVE U ALL so MUCH...
mmmmuuuaahhh..

No comments: