Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Wednesday, October 14, 2009

mencari konklusi..

salam sume...

firstly, aku nk cter problm aku..
aku btul2 dah buntuh nie..
tak tau nk settle problm aku nie..
aku dah xde idea nie..

bgamana nk settlekan problem yg rumit nie ekk??
problem aku nie nmpk simple je,
tpi ntah cmne aku nk "mencari kunklusi" utk settlekn problm aku nie..

problem utama aku ni...
cmne nk ckp ekk..
huhuhuhuhuhu...
cm nie
erm
cmne ekk
huhuhuhuhu..
PANING-PANING sdh aku nie..
cmne nk sttlekn klu problem mcm nie..

problem aku nie mcm nie...
problm aku "susah nk luahkn n crita masalah@prblem aku ngan org len"..
mksdnye..
aku tak pndai n tak blh nk cter problem aku ngan sape2 pon..

klu tgk ngan gaya aku mcm xde problem..
aku nmpak mcm normal je..
mcm besa la..
mcm xde problm..
wat hal mcm xde ape2 berlaku..
wat hal harian cam besa..
g klaz mcm besa...
mkn cam besa..
erm..ntah la...
tpi klu ikutkn berlmbak dah prblem dlm kpala hotak aku nie..
suma aku blom dapat konklusi nye lg..
adoi...
mcm nk mati je bla terfikir sume prblm aku nie...
ape pon,aku happy gak ngan hidup aku nie..
aku redha dgn ketentuannye..
tpi slagi aku hidup..
slagi tue aku terus
"MENCARI KONKLUSI"..
chaiyok2..
hahahha..
k
chow..
salam...

No comments: