Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Saturday, October 24, 2009

hari yg sgt bahagia

salam sume..

ari ni aku nk bgtau yg ari nie ari yg sgt bahagia..
bhagia gila...
nk tau napa..
arrrr..
dgr citer nie..
heheh


24hb.10.2009..
tpt kul 8.45 pg
hp express music 5130 aku berdering..
sora sorang pompuan kluar dr speaker hp ku..
tau apa dia ckp..
"bgn la..dah 8.45 dah nie..
g la besiap..
klu tak..cancel sume program ari nie"..

aku apa lg..
dgr jak sora tue..
trus bgn p mndi n siap2,,
myb dlm 15 minit kot aku siap..
ehehe..
lpas jak aku siap..aku kjut kwnku...
harap2 dpt la mnta tolong hntar aku g stesen KTM..
alik2 xda sorang pon nk bgn..
huuhuhu
nk tak nk tpksa la aku g stesen KTM tue sorang..
aku bw la motor legend merah c topik tue..
smpai stestn tue aku pking la motor tue elok2..

lps tue aku naek KTM g KL sentral..
smpai KL sentral aku jmpa ngan....
sapa??
hehehe..
aku jmpa la pemilik sora yg kejet aku pkul 8,45 td,..
klu nk tau,,,ni la firts time aku jmpe die tau..
aku ngan die chat je kat YM..
akhirnya ketemu jgk kami berdua..
hehehe...

lps jmpa tue trus kmi jln g mid valley...
hehehe..
smpai2 sana trus g tgk tiket wayang..
mklum la..tkut xdpt nk tgk wayang..
hehehe...

lps tg wygn kami kuar la...
die ckp nk tmnkn aku cri bju utk konvokesyen nnti..
hehehe..

lps jmpe bju kmi trus blik..
hehehe
tpi kmi lepak jap la kt KL sentral lg..
coz tggu mmber dia mkn ngan bf mmber die tue..
lme gak la..
lps je mmber dia habis mkn..
dorang trus g jmpe kami..
then lps tue aku pon tros blik..

tu je la citer aku ari nie..
mcm xde yg mnarik kan..
tpi sbnrnye...
yg buat aku bhagia hari nie coz
gadis yg aku mksdkn dlm citer aku td tue..
ialah>>>>>>>>>>>
kekasih hatiku..
permaisuri hatiku..
n orang yg sgt aku cintai...

ape pon..
aku happy sgt..
thnkz syg....

Tuesday, October 20, 2009

hatiku terubat kembali..

salam..

hari ni aku sungguh happy..
happy gle2..
hatiku yg bru terluka kini telah terubat..
ahakz..
hahaha..

love u so much nieza..
hanya tu yg blh aku ungkapkn..

Sunday, October 18, 2009

pegi deRAYA di hari DEEPAVALI


salam sume..
aku nk cter nie..
smlm aku g beraya kat cheras..
yg peliknye nie..
open house mmber ku nie utk ary raya tpi die wat time deepavali plak..
plik kan..
hehehe

mcm besa la..
aku pegi ngan mmber2 aku la..
nme2 dorang kan...
saufi,jr,mang,fendi,zami,clare,taufik,amer,joe..
kami 10 orang sume..
naek 2 keta..kancil n myvi..
keta kancil tu sopi punya..
myvi plak zami punye..

agak jauh gak la rmh mmber ku tue.
ye la...
dari s.alam nk g cheras..
jauh kot..
tpi demi mmber ku tue..
ktorag snggup pegi gak..
(padahal nk mkn free)..
ahakz..

yg bestnya tue kan..
time nk blik..
ktorng dpt duit raya..
hehehe..
baek tau mak mmber aku tue..
tak sia2 pegi jauh..
hehehe..
ade gak dpt duit raya..

k la..
tu jak cter aku.
mlas nk menaip nie..
hehehe
k chow..
salam

Wednesday, October 14, 2009

mencari konklusi..

salam sume...

firstly, aku nk cter problm aku..
aku btul2 dah buntuh nie..
tak tau nk settle problm aku nie..
aku dah xde idea nie..

bgamana nk settlekan problem yg rumit nie ekk??
problem aku nie nmpk simple je,
tpi ntah cmne aku nk "mencari kunklusi" utk settlekn problm aku nie..

problem utama aku ni...
cmne nk ckp ekk..
huhuhuhuhuhu...
cm nie
erm
cmne ekk
huhuhuhuhu..
PANING-PANING sdh aku nie..
cmne nk sttlekn klu problem mcm nie..

problem aku nie mcm nie...
problm aku "susah nk luahkn n crita masalah@prblem aku ngan org len"..
mksdnye..
aku tak pndai n tak blh nk cter problem aku ngan sape2 pon..

klu tgk ngan gaya aku mcm xde problem..
aku nmpak mcm normal je..
mcm besa la..
mcm xde problm..
wat hal mcm xde ape2 berlaku..
wat hal harian cam besa..
g klaz mcm besa...
mkn cam besa..
erm..ntah la...
tpi klu ikutkn berlmbak dah prblem dlm kpala hotak aku nie..
suma aku blom dapat konklusi nye lg..
adoi...
mcm nk mati je bla terfikir sume prblm aku nie...
ape pon,aku happy gak ngan hidup aku nie..
aku redha dgn ketentuannye..
tpi slagi aku hidup..
slagi tue aku terus
"MENCARI KONKLUSI"..
chaiyok2..
hahahha..
k
chow..
salam...

Monday, October 12, 2009

bagaimanakah lelaki idaman wanita??



hye..
skrg nie aku tgh menganalisis bagaimana ciri2 lelaki idaman wanita..
huhuhuhuhu..
rasa2 nye mcm mn ekk?
aku ada terbaca satu artikel td..
kat sini aku nk bgtau la apa ciri2 lelaki idaman wanita di Malaysia nie..
hehehehehe..

aku pon tak pecaya sgt ngan artikel nie..
coz bg aku
"BIAR LELAKI TAK HENSEM YANG PENTING AYAT DIA POWER"...


aku berpegang ngan kata2 tue la..
perempuan ni sbnarnye hanya mau kan kash syg yg ikhlas dr lelaki.
so klu ko pndai ayat dapat la biarpon kau tue tak hensem...
kan kan..
hahahaha

k la..kat sini aku nk tnjuk ciri2 lelaki idaman perempuan k..
klu pecaya,korang ikut la..
k.

YAKIN DAN PERCAYA PADA DIRI SENDIRI
Kebanyak wanita menyukai lelaki yang percaya pada diri sendiri. Ciri ini adalah sebagai bonus kepada lelaki, untuk itu kaum lelaki boleh mencuba dengan berdiri di hadapan cermin dan kata dengan penuh yakin:- saya adalah seorang yang terbaik atau paling tidak pun anda mengeluarkan kalimah-kalimah yang membuat anda tampil dengan penuh yakin.

HUMOR
wanita suka lelaki yang cukup sifat suka berjenaka. Jangan asyik terlalu serius kerana ia boleh menjadikan perhubangan hambar dan kaku. Lelaki terlalu serius ini adalah lelaki yang membosankan!!! Jika anda sememangnya tidak pandai bergurau, cuba ubah nya untuk masa besama sahabat, rakan dan teman istimewa. Luangkan masa dengan berkumpul dan berseronok di tepi pantai atau perkhemahan bersama kawan-kawan. Dengan cara ini, ia dapat melatih anda bergaul dengan dan mesra. Wanita suka kan lelaki yang boleh membuatkan hati nye terhibur dan gembira.

EGO
Wanita tidak suka lelaki yang ego. Oleh yang demikian, anda jangan merasa cemburu sekiranya kawan-kawan anda ramai teman wanita yang cantik. Cuba lihat dalam diri sebab yang menyebabkan anda tidak disenagi. Sebenarnya anda juga boleh mempunyai ramai teman dikalang wanita sekiranya pandai menghormati mereka. Selain itu, wanita juga suka lelaki yang berpengalama.



BERJAYA
Wanita tidak suka lelaki yang lemah. Wanita lebih suka sekiranya lelaki pilihannya sorang yang mempunyai identiti diri dan berjaya. Anda tidak semestinya terlalu kaya dan banyak wang, cukup dengan wang untuk menyaranya, memberi kesenangan yang secukupnya dan boleh berbelanja sekali-skala. Lelaki mesti berkarisma dan kaya dengan pengatuhan dan pangalaman. Wanita akan memilih lelaki yang boleh menjaganya dan memberikan kesenangan dirinya dan anak-anak.

BIJAK
Sesetengah orang ada menyatakan lelaki yang pandai adalah seorang yang seksi. Kenyataan ini ada betulnya. Anda boleh memakai cermin mata mengikut peredaran zaman dan pakaian yang `u to date’ agar kelihatan bijak.

ROMANTIK
Sesetengah lelaki amat sukar untuk mengucapkan kata sayang terhadap insan yang dicintai. Jangan berfikiran bahawa jika wanita itu sudah dimiliki tidak perlu lagi ungkapan sayang. Apabila berdua-duaan, ucaplah dengan kata-kata yang indah seperti `aku bergitu mencitaimu’ sambil menatap wajahnya dan memegang tangannya.


PERLINDUNGAN
Wanita tidak mengharapkan kesenangan yang melampau. Mereka akan bahagia dan tidak kisah dengan apa sahaja halangan dan dugaan yang mendatang. Wanita sanggup tempuhinya bersama. Tetapi jangan sesekali lelaki melakukan kekasaran kepada wanita yang dicintainya. Ini akan membuatkan wanita merasa cukup benci. Jika hidup dalam kesederhanaan tetapi menjadi pelindung yang baik, ia akan melahirkan perasaan sayang yang tidak berbelah bagi.

WANG
Dalam zaman yang serba canggih ini, segala-galanya memerlukan wang. Dan anak lahir hingga dibesarkan, segalanya memerlukan belanja yang banyak. Ini tidak termasuk kos makanan, rumah, bil-bil, sekolah, tol, dan banyak lagi. Ia terletak di bahu seorang ketua keluarga. Menjadi idaman wanita agar lelaki yang dipilih mampu menyediakan semuanya dan tidak perlu bersusah payah. Wanita sukakan lelaki yang boleh menyediakan segala keperluan tanpa perlu memeningkan kepala. Lelaki yang mampu menyara kehidupan keluarganya sehingga anaknya besar panjang dan kehendak isteri dipenuhi. Ia adalah satu keadaan yang patut ada dalam seseorang lelaki.

tu je la yg aku blh bg tips..
harap2 korang dpt aplikasikan klu2 korang nk cari awek..
ahakz~~
hahahaha

Sunday, October 11, 2009

tgk la sendiri..


wei..
cek la..
ada ka korang lelaki sejati
ke gay...
hahahahahahhaha..
cek..
jgn tak cek..

Saturday, October 10, 2009

jiwa kacau..

ntah napa aku rasa jiwa aku kacau gla..
huhuhuhu.
paning2 kpala ku fkir..
apa la jgk "problema" aku nie.
tulun la aku TUHAN..

fikiran aku sgt bercelaru di ketika nie..
byk gla benda yg melayang-layang dalam kpla hotak aku nie..
apakah benda2 itu..??
asignmnt??
family??
money??
skandel??
exam??
huhuhuhuhuuu..

tulun
tulun
tulun
tulun....

jiwa aku kacau gila..
kecelaruan yg sgt memaningkan kpla??
wow...

bgamana aku mau mncari konklusi prblem aku nie..???
???
???