Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Sunday, September 27, 2009

Pegi Open House

salam....

sbnrnye..
aku bru trigt nk report kat diary aku ni pa ku buat smalam..
huhuhuhuh...
tu yg aku lmbat nk post aku punya diary nie..
ahakz~~
diari lg tue,,
kwang3x..

smlam aku ngan mmber2 aku yg kt rmh nie g open house...
aku pegi ngan topik,clare,zami,mang,jr,fendi,amer..
tu je la..
kami pegi naek keta zami..
topik n clare naek kuda c clare..
kuda tue namanya nouvo..
huhuhuhuhuhu..

lupa plak
smlm..sbnrnya nk g braya kt rmh muben je..
last2,lpas je mkn kat rmh muben,ezam ajak plak g rmh dia..
nk tak nk,pegi je la..
dah org ajak..tak kan nk tolak kan..
org tua2 ckp rezeki jgn dtolak,bala jgn dcari..
korang pernh dgr jgk kan pepatah tue..
klu korang tak prnh dgr..mmg sah morang bukan melayu..
hahahahahah..(jgn marah)
kat rmh muben kan..kami makan mee udang...
mak die yg masak..
sdp gak la..
thnkz ekk muben..

lps jak beraya kt rmh muben,kmi trus g rmh ezam..
dlm perjalanan g rmh ezam..
ntah mcm mn plak blh tersesat..
huhuuhuhu
lama jgk la bru dpt jmpa..
huhuhu
tpi xpa..
smpai rumah ezam plak..
kami makan mee gorang,,
c ezam sndiri yg msk..
teda orang ni d rmhnya..
tpksala dia yg lyn kami suma..
cian die..
tpi sdp gak la die msak..
aku bg 3 bintang gak la dr 5 bintang..
hehehehe...
ok la tue kan zam..
dr xda bintang lgsung..
hehehehehe~~~

lps jak g rmh ezam..kmi pon blik..
tpi b4 blik tue c ezam g tunjuk rmh afif kat kami..
punya la besar rmh afif tue...
huhuhuuhuh..
ank org kaya la katakan
hehehehehe
lps jak tgk rmh afif kmi pon blik.
kami tak blik g rmh trus..
kmi g tesco lg
hehehehehe...
smpai tesco mcm2 kami bli..
mknn pon ada coz mlm tue kmi nk msk n mkn kat rmh je..
hehehehe..
aku plak beli singlet n stokin..

smpai je rmh aku trus on9..
tpi aku on FB jak.
aku btul2 terlupa nk buka diary kesayangan aku nie..
skali lg sory sgt2 mylovely diary..
apa pon..
last2 aku pon tido..
lwat gak la..
pkul 2 bru aku tido.
hehehehehe...

tu je la yg aku igt..
hehehehehe...
apa pon thnkz for muben n ezam..

thnkz n salam sume..
bye



1 comment:

siggplus said...

ceh..g xajak..menci u