Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Sunday, September 27, 2009

Pegi Open House

salam....

sbnrnye..
aku bru trigt nk report kat diary aku ni pa ku buat smalam..
huhuhuhuh...
tu yg aku lmbat nk post aku punya diary nie..
ahakz~~
diari lg tue,,
kwang3x..

smlam aku ngan mmber2 aku yg kt rmh nie g open house...
aku pegi ngan topik,clare,zami,mang,jr,fendi,amer..
tu je la..
kami pegi naek keta zami..
topik n clare naek kuda c clare..
kuda tue namanya nouvo..
huhuhuhuhuhu..

lupa plak
smlm..sbnrnya nk g braya kt rmh muben je..
last2,lpas je mkn kat rmh muben,ezam ajak plak g rmh dia..
nk tak nk,pegi je la..
dah org ajak..tak kan nk tolak kan..
org tua2 ckp rezeki jgn dtolak,bala jgn dcari..
korang pernh dgr jgk kan pepatah tue..
klu korang tak prnh dgr..mmg sah morang bukan melayu..
hahahahahah..(jgn marah)
kat rmh muben kan..kami makan mee udang...
mak die yg masak..
sdp gak la..
thnkz ekk muben..

lps jak beraya kt rmh muben,kmi trus g rmh ezam..
dlm perjalanan g rmh ezam..
ntah mcm mn plak blh tersesat..
huhuuhuhu
lama jgk la bru dpt jmpa..
huhuhu
tpi xpa..
smpai rumah ezam plak..
kami makan mee gorang,,
c ezam sndiri yg msk..
teda orang ni d rmhnya..
tpksala dia yg lyn kami suma..
cian die..
tpi sdp gak la die msak..
aku bg 3 bintang gak la dr 5 bintang..
hehehehe...
ok la tue kan zam..
dr xda bintang lgsung..
hehehehehe~~~

lps jak g rmh ezam..kmi pon blik..
tpi b4 blik tue c ezam g tunjuk rmh afif kat kami..
punya la besar rmh afif tue...
huhuhuuhuh..
ank org kaya la katakan
hehehehehe
lps jak tgk rmh afif kmi pon blik.
kami tak blik g rmh trus..
kmi g tesco lg
hehehehehe...
smpai tesco mcm2 kami bli..
mknn pon ada coz mlm tue kmi nk msk n mkn kat rmh je..
hehehehe..
aku plak beli singlet n stokin..

smpai je rmh aku trus on9..
tpi aku on FB jak.
aku btul2 terlupa nk buka diary kesayangan aku nie..
skali lg sory sgt2 mylovely diary..
apa pon..
last2 aku pon tido..
lwat gak la..
pkul 2 bru aku tido.
hehehehehe...

tu je la yg aku igt..
hehehehehe...
apa pon thnkz for muben n ezam..

thnkz n salam sume..
bye



Saturday, September 26, 2009

lepak bertiga di dataran MBSA


hye korang,nk tau tak..mlm smlm aku rasa borink gla..
sbb borink tue aku ajak budak rmh aku kluar lepak..
tpi malangnya hanya topik n clare jak yg ada kat rmh aku..
nk tak nk terpksa la kmi ber3 jak yg kuar..
huhuhuhuhuh..

korang nk tau tak ktorang lepak kt ne????
ktorang lepak kat dataran MBSA..
klu di ikutkn mlm semalam ptut rmai orang kt sana, tpi myb sebab raya kurang plak org kt sana..
nk usha2 awek pon xde..
sume spesies jntina yg sama ngan aku..
sorang pon xde yg spesies jentina yg laen..
borink gla...

sbb borink la wujudnya pic2 yg mengarut mcm kt atas tue..
huhuhuhuhu..
mengarut2 pon aku tgk smart gak kan..
erm
ntah la..
aku pon tak tau jgk
ahakz~~~

yg lucunya..
time kami pose maut nk ambik pic nie sume org tgk2..
yg peliknya, dorang pndang ktorg mcm org tak pernah bergambar je..
tpi..
myb sbb dorang jeles..
dorang pon tngkap gmbar gak la..
hahahahahahha..
ape aku mgarut nie
huhuhuhuhu..

lpas jak tgkap2 pic..
kmi crita2 plak..
mcm2 crita la yg kuar..
ada pasal kreta..
psal motor..
c clare n c topik ckp dorang mau modify dorang punya motor.
aku pon tak tau apa yg dorang mau tukar kt motor dorang tue..
huahuahua..

tpt kul2.45 pagi..
kmi pon blah dr dataran tue
ntah g mn lg kami mau pegi..
tgk2 sbb aku tak thn nk PIPIS..
trepksa la kmi cari kdai mkn utk lepak minum..
padahal tujuanku nk g toilet tndas tue je..
huahuahua..
so,kami pon g la minum kat NASI LEMAK CINTA SAYANG..
hehehehehe..
smbil2 minum2 ntah mcm mn kami blh berborak psl crita seram plak..
mcm2 crita..
naek jgk bulu tengkok aku dgr crite2 c clare n c topik nie..
tpi, sebenarnya dorang tak prnh tgk lg hantu2 suma tue..
cuma dorang byk dgr crita2 hntu nie dr org yg dkat gak la ngan dorang..
aku yg prnh tgk hantu ni pon ade jgk la bercerita..
heheheheheheheheh....

kyusuk2 bersembang...
rupanya jam dlm hp ku dah pkul 4..
mata kmi pon dah rasa berat jak..
ngantuk la mksudnya tue...
huhuhuhuu..
kami pon blik...

tu je la crita aku mlm semalam ...
kehidupan yg sgt memborink kan..
huhuhuhuhuhuh...

Thursday, September 24, 2009

Raya di perantauan..

huhuhuhuhu...
di pagi 1syawal, air mataku berlinangan tatkala suara takbir kedengaran..aku btul2 tidak menyangka yg aku terpaksa beraya d perantauan buat kali ke3 berturut-turut..

sebak dan sdih pabila mengenang nasib yg sungguh malang nie..

raya tahun ni la yg sungguh menyedihkan sepanjang umur hidupku..

sedih dan pilu yg tersangat......