Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Saturday, July 25, 2009

myBLOG

Assalamualaikum....
ni la first time aku buat blog..
blog ni wujud buat pertama kalinye pada 24hb Julai 2009 tepat pd pukul 01:09:09..
selama nie aku tak tau langsung mengenai blog2 mcm nie..
aku tahu psl blog nie dri kwn aku yg bernama Shafirul Azmi..
aku rasa mcm best je klu ada blog sendiri..
huhuhuhu...

k la dulu..
xda idea lg nk tulis kat blog ni..
bla2 aku free aku tmbah lg..
chow chin chow..
salam

1 comment:

siggplus said...

hai anip ku sayang..dah makan ayam?haha