Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

pengikut yg sporting

Saturday, May 5, 2012

bulan 8 lepas raya

ASSALAMUALAIKUM..
SELAMAT PETANG SEMUA..

HL harap kalian semua sihat walafiat..
kali ini entry HL agak pelik sikit..
HL sebenarnya ingin meluah..
meluahkan isi hati HL..
meluahkan kesedihan HL..
HL tiada tempat untuk meLuah melaenkan blogKU ini..

apa maksud tajuk entry kaLi ini..
mesti kaLian tertanya-tanya kan..
sebenarnya..
HL tidak tau macam mana ingin menempuhi hidup selepas kejadian daLam tajuk entry kaLi ini..
"buLan 8 Lepas Raya"..
detik2 yang HL tidak mau lalui kaLau boLeh..
tidak tau apa akan jd dengan HL time tue..

HL manusia yang lemah..
HL harap HL dapat Lalui semuanya..
YA ALLAH..
tabahkan Lah hati hambamu yang lemah ini..
semoga diriku yang hina ini dapat melalui dugaanmu dengan tenang..

HL tidak tau mau taip apa Lagi..
sebak diri HL biLa terkenang tajuk entry ini..
apa akan jadi kepada HL lepas ini..
harap2 kaLian dapat bagi kekuatan kepada HL untuk menempuhi segaLa2nya..
HL minta maaf sangat2 kepada kaLian jika tajuk kaLi entry kaLi ini kurang menarik..


sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

Monday, April 23, 2012

adakah kah aku ready..

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI SEMUA

apa khabar semua...
sht ka..
diharap kaLian semua sihat walafiat disamping org tercinta...
HL sihat jak time menaip entry nie...
sebenarnya HL tidak tau mau taip apa...
just nak share satu lagu utk kalian...
lagu ini kena di hati HL....
k La
kaLian dengar dan hayati Lagu ini btL2 ya...
kLu boLeh...
kaLian bg sedikit komen mengenai Lagu ini...
sebab situasi HL skrg seperti daLam Lagu ini...


DIA ATAU DIRIKU by UNGU

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM...

Sunday, March 18, 2012

Ntah


ASSALAMUALAIKUM..
SELAMAT MALAM SEMUA..

alhamduLiLLah
akhirnya HL berjaya memujuk hati HL
untuk menulis kembaLi

sebenarnya
HL menyepi bukan sebab apa
tapi HL ingin menenangkan hati HL
blogKU ini banyak kenagan yang tidak dapat HL Lupakan
namun
setelah lama memujuk hati HL
akhirnya hati HL terbuka untuk menulis kembaLi
kerinduan terhadap blogKU ini sangat mendaLam

kesakitan yang HL pernah alami telah HL lupakan
harap2 HL dapat menempuhi hidup yang baru ini
sekarang
HL tidak Lagi bergelar sebagai STUDENT
tetapi
HL kini harus meneruskan kehidupan sebagai seorang yang berkerjaya
lagi satu kini HL sudah ada c shinchan
kaLau korang nak tahu pasaL c shinchan nie
tunggu entry berikutnya k
c shinchan ni amat special dalam hidup HL
hehehehe
harap korang semua boleh tunggu entry yang berikutnya k
doakan HL sentiasa sihat untuk terus menulis entry2 berikutnya
salam sayang dari HL untuk korang semua

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

Tuesday, July 12, 2011

kembaLi muncuL dan toLong maafkan HL


ASSALAMUALAIKUM..
SELAMAT MALAM SEMUA..

sebeLum HL memuLakan entry..
HL ingin memohon maaf kepada semua readers BLOGKU..
HL ingin memohon maaf atas ketidakaktifan HL untuk mengUPDATE entry..
sebenarnya HL sangat2 sibuk..
makLumLah...
seperti yang korang semua tau..
HL menghiLang seLama 2 bulan lebih ini sebab HL praktikaL..
masa praktikaL ni HL sangat2 sibuk..
pegi keja awaL pagi and baLik keja plak maLam..
so,sangat sibuk and meletihkan..
harap korang semua faham dengan situasi HL k..

sebenarnya..
HL maLam ni tiada idea nak tulis entry bLogKu nie..
just nak menghadirkan diri dan memohon maaf kepada korang semua..
tu jer tujuan HL update bLogKU kaLi nie..
so..
insyaALLAH..
lepas ni HL akan kembaLi aktif..
jangan Lupa untuk baca entry lepas nie k..
harap korang semua masih sentiasa support bLogKU ini..
tanpa korang bLogKU ini akan berkubur..
and..
lastLy..
HL LOVE KORANG SEMUA..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM

Wednesday, May 18, 2011

LETIH plus SEDIH


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT PAGI

1stLy, HL nak mnta maaf sangat2 coz dah Lama tak type entry kat bLogKU nie..HL bz sikit La..tengah praktikaL(rasa macam tak praktikaL jer,macam dah keje betuL2 jer)..apa cerita korang..sihat ka??HL time type entry kaLi ini sihat waLafiat sahaja..just penat sikit jer Lah..maklumLah,over time punya pasaL..tapi HL malas Lah nak crita saL overtime HL nie..baLik2 jer tadi pon dah kena reda hujan..rasa mcm everyday HL baLik kena macam tue..sejak seminggu nie rasa hujan jer trus..nasib baek antibody HL kuat,kaLau tak confirm dah demam..hehehehe..

ok ok..cukup untuk mukadimah..kita start ngan isi kandungan pLak..LETIH??huhuhu..kenapa HL guna tajuk entry nie??HL memang Letih giLe ari nie..xtau La kenapa..maybe sebab ari ni HL baLik keja Lewat sikit La dari ari2 sebeLumnya..berofe ni pLing Lewat HL balik daLam pukuL 8 maLam camtu La..tapi ari ni,HL baLik kuL 10 maLam..huhuhuhu..sungguh Letih sangat2..ni pon HL type entry sebab tak dapat tido..Lagipon HL rindu sangat2 dah nak type entry..makLumLah,dah Lama tak menaip entry..jari pon dah nak keLu dah sikit2 nie(meLawak sikit)..hehehehe..

SEDIH??hurm..HL nak crita pon tak tau nak crita camna..tapi sekarang ni HL memang sedih..sebab tu tak dapat nak tido Lagi ni..tengok La jam kat Lappy HL sekarang dah menunjukkan 1.49 a.m..mesti korang faham jugak kan..HL waLaupon Letih macam mana pon tetap tak Leh tido kaLau daLam keadaan sedih..seyes HL kate..HL dah mencuba tapi percubaan HL gagaL..HL tetap akan terfikir saL kesedihan HL..tapi HL xLeh kongsi La sebab apa HL sedih..minta maaf sangat2..ni haL peribadi HL dan HL tak dapat menceritakan semuanya..rasa cam nak nangis jer..nak nangis kuat2..uuwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

tu jer La HL nak sampaikan kan korang semua..HL pon dah tak da idea nak taip apa dah..apa pon.keadaan HL sekarang nie memang LETIH plus SEDIH..tu jer La yang HL boLeh kongsi dengan korang semua..apa pon..HL harap korang tak bosan dengan entry HL kaLi ini..

sekian terima kasih
SAYONARA
SALAM